Tot el que necessites per anar al teatre

Something’s coming: un tribut a Sondheim

Something’s coming: un tribut a Sondheim

Joan Vázquez (Flor de Nit, Hair, Mamma Mia, Els Nois d’Història, Merrily We Roll Along, Goodbye Barcelona, Bagdad Café, My Fair Lady, Rent) fa un repàs de les cançons més emblemàtiques de la carrera de Stephen Sondheim, autor de les lletres  de West Side Story oGypsy i de la música i lletres de Company, Sweeney Todd, A Little Night Music, Follies, Sunday in the Park with George, Merrily We Roll  Along, Passion o Into the Woods.

Amb temes com Losing My Mind, Good Thing Going, Send in the Clowns o Being Alive, Joan ens acosta a la personalitat d’una de les figures més rellevants de la història del teatre musical, mitjançant cites del propi Sondheim, sobre la seva manera de veure l’art, la professió, l’amor i –en definitiva- la vida.

Video

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • Maria del Carme Madrona Luna

  Soc la Maria del Carme Madrona Luna.Vull participar en el concurs de 2 entrades dobles per Something´s coming,el dia 25 d´abril a les 21hores.
  Contesto a la pregunta del concurs:un dels musicals de Stephen Sondheim és Sweeney Todd. Espero tenir sort!
  Salutacions Mª Carme Madrona

  18/04/2017

 • 12345

  Hebert Parodi

  .Joan Vàzquez al piano interpreta peces de diferents musicals del compositor, acompanyat cada nit per un altre enamorat de Sondheim. Una vetllada pensada quasi exclusivament pels amants dels musicals i més en concret els d’aquest autor. En Joan Vàzquez té l’encert d’anar intercalant comentaris sobre les peces, l’estil creatiu i pensament del compositor, que ajuda a gaudir més de les cançons. Potser alguna adaptació al castellà/català faria encara més compartida la sessió, tot i el llenguatge universal de la música (magnífic Send in the clowns, per exemple).

  18/02/2016