Tot el que necessites per anar al teatre

Snorkel

Snorkel

La Virgueria posa en escena a la Sala Beckett Snorkel, una obra d’Albert Boronat, una clatellada irònica a la nostra manera de viure, de relacionar-nos entre nosaltres i de fer-ho com a espècie amb la Terra que ens acull.

SINOPSI

Com convidats que ningú no coneix acabats d’arribar a una festa que ja ha acabat però tot i així optimistes i ridículament pacients. Aquesta obra potser parla de nosaltres, aquells dels quals no parlarà mai ningú. Nosaltres, que escurem el cul de les ampolles i pessiguem amb una dissimulació ridícula les restes del pastís que d’altres no han volgut. Nosaltres, que allà drets vora la porta observem sense pressa les taques enganxoses sobre la moqueta i les arribem a trobar boniques. Nosaltres, que no entenem, que fins i tot odiem, la física quàntica. Aquesta obra potser parla simplement de persones que es troben i es reconeixen mútuament com a membres d’una mateixa espècie i se somriuen perquè saben que un cop acabada la festa ja no hi ha res perdre…

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • ignasi tomás lopez-doriga

  Us deixo la nostra valoració

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2015/11/24/snorkel-bucear-en-lo-futil/

  24/11/2015
 • Una critica excel·lent de la nostre societat de consum.
  La posta en escena es sorprenent i sugestiva. Com espectador et trobes rapidament immers en l’univers d’snorkel.
  Aleix Fauró treu el millor dels 4 actors que a traves d’un text ironic i inteligent et fa meditar sobre el nostre rol a la societat.
  Molt recomenable.

  19/11/2015
 • Vaig anar el diumenge i em va captivar la posada en escena i el text. Els actors estan que se surten i té moments totalment anats de la olla que et mantenen un riure a la boca gairebé tota l’estona. Després en vam parlar molta estona amb les amigues que vam anar! Felicitats!

  17/11/2015
 • Gemma Grau

  L’he trobat molt divertida i entrentinguda, humor irònic – negre, els actors magnífica representació tots quatre ja que han de prende cada un d’ells un text molt llarg i ho expliquen d’una manera molt natural, la recomano.

  12/11/2015
Articles relacionats
La Virgueria retrata amb ironia i acidesa la generació ‘Snorkel’

La Virgueria retrata amb ironia i acidesa la generació ‘Snorkel’

16 novembre 2015

Aleix Fauró dirigeix Snorkel, un text d’Albert Boronat que retrata de forma punyent una generació que esquiva la implicació i s’amaga rere els culs d’ampolla d’una festa que, tot i […]