Tot el que necessites per anar al teatre

Serenata para un país sin serenos

La Companyia Hongaresa, fundada per Lluïsa Cunillé, Lola López i Paco Zarzoso en 1995, porta vint anys de treball ininterromput d’escriptura teatral i de posada en escena. Al llarg de la seva trajectòria, la Companyia Hongaresa ha demostrat un decidit i sòlid compromís i posicionament ètic i estètic, per això, coincidint amb el seu vintè aniversari, la companyia ha triat posar en escena Serenata para un país sin serenos, escrita per Cunillé i Zarzoso. L’obra utilitza aquest gran espectacle de masses que és el futbol com a teló de fons on es projecta el més íntim i minoritari espectacle de la vida privada dels personatges.

SINOPSI

En el funeral del president de l’equip de primera divisió, el Ràpid Sport Club, mort d’una manera violenta després de la pallissa d’uns desconeguts, la seva segona esposa i el fill del seu primer matrimoni reben, en una de les estades VIP de l’estadi, les visites de diferents persones relacionades amb el difunt. Allà acudeixen, entre altres: l’expresident de l’equip, el major rival en vida del difunt; la secretària del mort, que sofreix d’una espècie de bogeria lúcida; un home major, antic amic del president i que va ser l’últim serè que va tenir la ciutat. L’última aparició serà la de l’espectre del propi president.

 

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats

El futbol arriba als escenaris

20 gener 2015

Foot-ball al TNC, Serenata para un país sin serenos a La Seca i El Procedimiento al Maldà. Tres visions del món del futbol dalt dels escenaris. 20 ANYS DE L’HONGARESA […]