Tot el que necessites per anar al teatre

Eli

Eli és un espectacle escrit per Roc Esquius i dirigit per Antonio Calvo, on la quotidianitat d’un pare i un fill es veu alterada per la presència d’Eli, una màquina que encarna diferents personalitats per tal de no estar mai sol.

Sinopsi

La relació entre un pare i un fill que viuen sota el mateix sostre està greument malmesa per tots els buits que ocupen les paraules i emocions que no han sabut compartir durant els últims quinze anys. El dia del seu vint-i-cinquè aniversari, el fill rep un regal del pare que, indirectament, els obligarà a enfrontar-se a tot el que tenen dins, al que tenen fora, i al que ja no tenen. Aquest regal és una ELI, una màquina on hi pots crear les personalitats que vulguis per a que mai estiguis sol.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Una molt bona obra. 2 gran actors damunt d’un escenari. Totalment recomenable.

    02/11/2018
  • Eli, una obra molt recomenable, amb el gran Pep Anton Muñoz i en Jaume Canals. Ens han fet plorar d emoció. On la paraula és molt important i la paraula t “estimo” la protagonista de la vida. Gràcies , gràcies i moltíssimes gràcies per remoure emocions!

    02/11/2018
Articles relacionats
Roc Esquius explora a ‘ELI’ les relacions pare-fill

Roc Esquius explora a ‘ELI’ les relacions pare-fill

23 octubre 2018

La Sala Versus Glòries estrena el proper 5 de novembre ELI, el nou text de l’actor i dramaturg Roc Esquius (iMe, Mars Joan, Sàpiens). Dirigit per Antonio Calvo i protagonitzat […]