Roc Esquius explora a ‘ELI’ les relacions pare-fill

Redacció

La Sala Versus Glòries estrena el proper 5 de novembre ELI, el nou text de l’actor i dramaturg Roc Esquius (iMe, Mars Joan, Sàpiens). Dirigit per Antonio Calvo i protagonitzat per Pep Antón Muñoz i Jaume Casals Vives, l’obra explora les relacions pare-fill.

Segons han explicat a la roda de premsa, el projecte sorgeix del desig explícit dels dos actors de tornar a treballar junts després de la complicitat que va néixer interpretant els seus rols a la sèrie de TV3 La Riera. “Ha estat una feina interessant perquè a la sèrie érem amants i aquí som pare i fill amb una relació freda. Per tant, hem hagut de jugar amb la nostra complicitat però buscant el distanciament”, ha comentat Muñoz.

La proposta serà l’obra més dramàtica i emocional de l’autor. “Quan vaig llegir el text, vaig plorar”, ha confessat Casals. Tot i això, no renuncia al sentit de l’humor: “Sempre hi ha un punt de comèdia que em surt, quan escric. No ho puc evitar. En aquesta obra, cada escena té un arc on comèdia i tragèdia es barregen”, ha comentat Esquius.

El seu director, Antonio Calvo, també s’ha mostrat molt content de participar en aquest projecte i satisfet amb el resultat. Segons les seves pròpies paraules, “el text té molt punts per atrapar l’espectador i la complicitat dels actors és al·lucinant”.

L’espectacle explica la relació d’un pare i un fill greument malmesa per tots els buits que ocupen les paraules i emocions que no han sabut compartir durant els últimos quinze anys. El dia del seu vint-i-cinquè aniversari, el fill rebrà com a regal una màquina on hi pots crear les personalitats que vulguis per a que mai estiguis sol.

ELI es podrà veure a la Sala Versus Glòries del 5 de novembre fins el 2 de desembre.

Escrit per
Redacció
Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!