Tot el que necessites per anar al teatre

A tope! (Quina feinada! - Fully Committed)

A tope! (Quina feinada! - Fully Committed)

Ventura Pons, conegut pel seus treballs al cinema, dirigeix a Roger Pera en un dels grans èxits de l’Off Broadway: A tope! (Quina feinada! – Fully Committed). 

Sinopsi

Trenta set anys desprès de la seva última direcció teatral, Ventura Pons torna al teatre amb un dels èxits de l´Off Broadway de l´any 2016.

Roger Pera agafa el relleu a Jesse Tyler Ferguson, el protagonista de la “Família Moderna” d’ABC, a la versió catalana de l´exit de Broadway al 2016 “FULLY COMMITTED” el “tour-de-force-per-solista” de Becky Mode sobre els treballs d’un agent de reserves al taulell de reserves en un modern restaurant de Manhattan. Es va estrenar a Broadway amb Mark Setlock, que també va col·laborar en la creació de diversos personatges per a la obra.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Fantàstica interpretació! Son 90 minuts que passen volant. I amb un preu d´entrada d´allò méss asequible, només 12€. Últimes representacions fins el diumenge 13 de gener. No us la perdeu!

  08/01/2019
 • Muy impresionada con la cantidad de personajes, la agilidad y la gran interpretación. Me ha encantado.

  28/10/2018
 • Victòria Oliveros Layola

  Espectacle d’humor, però amb un aire d’amargor. Cal reconèixer el mèrit de’mantenir-se en l’energia més alta durant tota l’obra – 90 minuts – amb una gran capacitat per desdoblegar-se en diferents personatges en qüestió de segons – crec que més de 20 – https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/09/16/quina-feinada/

  28/09/2018
 • Ventura Pons aparca momentàniament la seva prolífica carrera cinematogràfica per dirigir aquesta obra al Versus Teatre. No sóc especialment admirador del seu cinema però reconec el seu talent per adaptar-hi obres literàries, per això tenia curiositat per veure com se’n sortia al teatre.
  Tot i l’estrés que provoquen algunes situacions i la durada una mica allargada de l’obra, el principal encert és adaptar el text jugant amb la vida real de Roger Pera, interpretant-se a si mateix com un actor passant una mala època, que treballa com a operador rebent les trucades per reservar taula en un restaurant de prestigi… i al mateix temps també interpreta les persones a l’altra banda del fil telefònic, amb trucades del seu “pare” incloses. Tot un tour-de-force del qual en surt amb èxit.

  17/09/2018
 • la resposta es Jesse Tyler Ferguson

  05/09/2018
Articles relacionats
Roger Pera s’intal·la a l’Eixample Teatre amb ‘Quina feinada!’, de Ventura Pons

Roger Pera s’intal·la a l’Eixample Teatre amb ‘Quina feinada!’, de Ventura Pons

2 març 2021

Roger Pera torna als escenaris de Barcelona recuperant Quina Feinada! (Fully committed). L’obra, que es va estrenar fa dos temporades a la Sala Versus Glòries, s’intal·la aquest mes de març […]

Roger Pera: «A ‘Dignitat’ mostrem la política des de dins»

Roger Pera: «A ‘Dignitat’ mostrem la política des de dins»

22 octubre 2018

Per Iván F. Mula / @ivanfmula Actor de teatre, televisió, doblatge, musicals i un llarg etcètera. L’incombustible Roger Pera torna als escenaris, en aquesta ocasió, per oferir-nos un espectacle sobre […]