Tot el que necessites per anar al teatre

¿Quién mató a Sherlock Holmes? el musical

¿Quién mató a Sherlock Holmes? el musical

¿Quién mató a Sherlock Holmes?, el musical , el musical és una peça d’intriga, basat en l’obra original de l’escriptor i creador de el personatge de Sherlock Holmes -Conan Doyle-, es tracta, segons els seus creadors, d’una obra absolutament original, divertida i intrigant, creada per a tots els públics.

L’elenc d’artistes estarà format per un equip compost per les grans figures de teatre musical que interpretaran els personatges cèlebres que giren al voltant de l’famós detectiu. Entre ells, destaca Daniel Diges en el paper de Sherlock Holmes; Talía de la Vall que interpreta el personatge Irene Adler; Enric Ferrer serà el Professor Moriarty; Enrique R. De l’Portal encarnarà Dr Watson; Julia Möller serà la Sra. Roberts i Josean Moreno interpretarà a l’amfitrió.

Sinopsi

El musical transcorre al Londres victorià, on un misteriós personatge envia invitacions a uns desconeguts. Cadascuna d’aquestes notes conté intrigants missatges com “Li han descobert. Vingui aquesta nit al meu mansió de Tennison Road si vol salvar-se “. Com és d’esperar, el Dr Watson arriba a la mansió a l’hora fixada i allí es reuneix amb Irene Norton, James Moriarty i la misteriosa Mrs. Roberts.

L’amfitrió, un tipus peculiar i excèntric, els reuneix per comunicar-los una notícia sorprenent: Sherlock Holmes serà assassinat.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Taradete
  Taradete

  La obra nos sumerge rápidamente en el Londres victoriano del siglo XIX, a través del espectacular decorado La función en sí, tiene un poso de teatro clásico, añejo y reposado, trufado con canciones con aires de swing y jazz y abundantes piezas en solitario de aire melancólico y triunfalista, sin olvidar los temas más al estilo Broadway, como el tema de “Ser británico”, que son los que suelen animar más la velada. Si te gustan los musicales con aire clásico, las situaciones tipo Agatha Christie o eres seguidor de Sherlock Holmes, no deberías perderte esta obra.
  Crítica más completa en:
  https://elrincondeltaradete.blogspot.com/2021/03/critica-teatro-quien-mato-sherlock.html

  10/05/2021
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  QUIEN MATÓ A SHERLOCK HOLMES – EL MUSICAL

  Mi desesperación por ver un musical después de tantos meses de encierro y la alegria de que el Teatro Apolo volvía a abrir sus puertas me hicieron tiraron en plancha para ir a ver este musical venido de tierras madrileñas (un consejo: nunca compréis entradas el mismo día que anuncian al espectáculo porque literal que 2 días después pusieron una promoción de un 30% de descuento )

  El caso es que como era de esperar el musical ha resultado bastante mediocre: canciones olvidables, decorados pasables, actores cantando con bastante desgana… incluso Daniel Diges no se veía cómodo con ese Sherlock tan alejado de personaje de las novelas…
  El musical se deja ver pero ni mucho menos la calidad del mismo es equiparable al precio de las entradas.
  Como único punto positivo tengo que decir que la resolución del relato me ha gustado muchísimo. Un plot twist en toda regla inesperado que me ha hecho salir del teatro un poco menos decepcionado.

  16/04/2021
 • Andrea

  Bones interpretacions en un espectacle que compleix

  Vaig anar a veure ¿Quién mató a Sherlock Holmes? amb la meva família, com a regal per una celebració. El Londres de Sherlock Holmes i personatges inspirats en les novel·les d’Agatha Christie sempre són atractius i amb les poques oportunitats d’oci que hem tingut últimament, s’agraeixen espectacles ambiciosos com aquest. El guió segueix fidelment els tòpics del gènere, fins i tot en el seu desenllaç, un gir inesperat i intel·ligent.

  Els sis actors interpreten els personatges de forma convincent i impecable. De fet, l’espectacle paga la pena només per les seves interpretacions i l’escenografia, que està molt ben aconseguida. L’obra dura 2 hores sense mitja part i en moments perd el seu esperit de Cluedo, ja que l’argument es desvia amb diverses cançons que fan lluir als artistes, però no aporten a la història. Tinc la sensació que l’obra s’hagués pogut comprimir una mica amb el mateix resultat positiu.

  Si ets fan de les novel·les de detectius, no et defraudarà, perquè compleix amb el que promet.

  08/04/2021
Articles relacionats
El Teatre Apolo reobre portes amb un musical de Sherlock Holmes

El Teatre Apolo reobre portes amb un musical de Sherlock Holmes

17 febrer 2021

El Teatre Apolo reobrirà portes el pròxim 18 de març amb el musical Quién mató a Sherlock Holmes?, que estarà en cartell fins a l’1 de maig. El mític teatre […]