Tot el que necessites per anar al teatre

Què va passar amb Bette Davis i Joan Crawford?

Què va passar amb Bette Davis i Joan Crawford?

Carme Elias i Vicky Peña interpreten a dues actrius en lluita per recuperar el protagonisme a Hollywood. Un espectacle que trasllada l’espectador fins al món dels anys 60 a través de la turmentosa relació i famosa enemistat de Davis i Crawford durant el rodatge de la pel·lícula What Ever Happened to Baby Jane?

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Dues bones interpretacions que fan justícia a Bette i a Joan, però és una adaptació bastant pobra que empal·lideix respecte a la sèrie “Feud”, que tracta el mateix tema.

  24/06/2019
 • El que es pronosticaba com l’enfonsament del Titanic només començar l’obra, va començar a cobrar vida a mida que aquesta transcurría.
  Aburrida i pesada.
  No ho tenia gens fàcil Guido torlonia aconseguir amb una obra tant coneguda, treta d’un èxit i un referent clàssic del cinema com és:”Que va ser de baby Jein”
  Ni tan sols dos actrius de renom com Carme Elies i Vicky penya van poder salvar aquest naufragi del qual elles van enfonsar-se conjuntament.
  Amb una estratègia de guió repetitiu que al final resultava cansat ,l’actriu Carme Elies divagava entre l’oblit del seu texte i la falta d’energia…mentre que Vicky penya intentava salvar amb una mica més d’entrega i d’intensitat…encara que suposo , que si els ciments són de mala qualitat, difícil ment aconseguiràs aixecar edificis.

  08/04/2019
 • Victòria Oliveros Layola

  Peña i Elias, fent un treball interpretatiu magnífic, ens monstren un retrat psicològic de les dues actrius que ens ajuda a descobrir què amaguen els enlluernadors focus de la fama: els humils orígens de Joan Crawford, la seva addicció al vodka, com s’aprofitaven d’ella els homes i amics…la mentalitat maquiavèl·lica de Bette Davis, la complicada relació amb els fills i també amb els homes…No obstant, l’estructura epistolar del muntatge, si bé resulta interessant, alenteix el ritme i no afavoreix el lluïment de les dues protagonistes. Tot i l’esplèndida interpretació plena de matisos i un punt afectada com correspon a dues dives, no brillen com podrien haver fet ja que les cartes tamisen la seva relació; com un filtre que l’esmorteix i resta força a aquesta proposta escènica. Potser la interacció directa entre dues actrius de la seva talla, hauria dotat l’obra de més intensitat i color interpretatiu. https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2019/03/30/que-va-passar-amb-bette-davis-i-joan-crawford/

  30/03/2019
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  La rivalidad de estas dos divas de Hollywood ya dió para una serie de televisión divertidisima (o eso dicen porque no la he visto) y el Teatre Akadèmia ha apostado fuerte por esta producción protagonizada por Vicky Peña y Carme Elias.
  A juzgar por la platea llena y el cartel de “entradas agotadas” da la impresión que los programadores han dado en el clavo.
  Y no es para menos!
  Ambas actrices están estupendas usando la ironía y la mala leche para tirarse pullitas y dando fe de la mala relación entre ambas durante el rodaje de a la película “¿Que fue de Baby Jane?”
  Realmente me lo he pasado bomba viendo sus réplicas afiladas y creo que es una obra que no os podéis perder.
  Además… a pesar de ser una obra de pequeño formato tanto la escenografía, como el vestuario y la caracterización están muy logrados y sus 60 minutos de duración la hacen ideal para pasar una buena tarde de teatro!
  Ya contaréis qué tal si la vais a ver!

  14/03/2019
 • Alba Villa

  bé!

  12/03/2019
Articles relacionats
Carme Elias i Vicky Peña seran Bette Davis i Joan Crawford a l’Akadèmia

Carme Elias i Vicky Peña seran Bette Davis i Joan Crawford a l’Akadèmia

16 febrer 2019

És una de les relacions més tempestuoses i morboses de la història de Hollywood. L’enemistat entre les actrius Bette Davis i Joan Crawford va traspassar les pantalles i ara arriba a la cartellera teatral […]