Tot el que necessites per anar al teatre

Prostitución

Prostitución és una obra que combina el teatre musical i documental dirigida per Andrés Lima i interpretada per Carmen Machi, Carolina Yuste i Nathalie Poza. 

Diu Andrés Lima (Premio Nacional de Teatro 2019), coautor i director de Prostitución:Aquest espectacle neix al carrer i sha mogut cap a lescenari”.

Neix en aquells llocs on Andrés Lima i Albert Boronat van cercar els testimonis de les dones que es dediquen a la prostitució.

Teatre documental sobre per què es paga i es cobra per sexe, que parla del tràfic de persones, el proxenetisme i l’esclavatge sexual. Però tambéde la violència, el dolor, el plaer i la tendresa.

Recerca iniciada el 2017 i convertida en un dels espectacles que més impacte van causar a la cartellera madrilenya la temporada passada. Un èxit compartit amb un trio de caps de cartell: Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina Yuste.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Andrés Lima presenta ‘Prostitución’ amb Carmen Machi, al Temporada Alta

Andrés Lima presenta ‘Prostitución’ amb Carmen Machi, al Temporada Alta

27 novembre 2020

Prostitución arriba a Temporada Alta després de l’èxit i l’impacte aconseguits la temporada passada als teatres de Madrid. Sota la direcció d’Andrés Lima, i amb Carmen Machi, Nathalie Poza i Carolina […]