Tot el que necessites per anar al teatre

Premis i càstigs

Premis i càstigs

Referent de l’escena teatral argentina més nova, Zorzoli ja havia utilitzat el món del teatre per interrogar-se sobre els codis i les regles que, de manera conscient o inconscient, regeixen la conducta dels éssers humans i marquen les seves relacions. Ho va fer a Estado de ira, que l’any 2010, al Festival de Otoño a Primavera de Madrid, va entusiasmar la crítica i els espectadors, entre els quals els membres de la companyia T de Teatre. Fascinats per la manera com Zorzoli parlava sobre les relacions humanes, per un sentit de l’humor tan divertit com inquietant i per la manera com il·luminava les zones més fosques de l’ésser humà, van anar a Buenos Aires i van proposar al director fer un espectacle plegats.

El resultat és aquest Premis i càstigs, en el qual l’argentí torna a explorar les qüestions relacionades amb la representació escènica i convida la companyia catalana a submergir-se davant el públic en els mil i un plecs que genera la relació entre un actor i el personatge que interpreta.

Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona, T de Teatre i el Teatre Lliure, amb el suport de l’Institut Català de les Empreses Culturals de la Generalitat de Catalunya.

Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
La reflexió teatral de ‘Premis i càstigs’ torna al Lliure amb T de Teatre i Zorzoli

La reflexió teatral de ‘Premis i càstigs’ torna al Lliure amb T de Teatre i Zorzoli

1 octubre 2015

La companyia T de Teatre es posa a les ordres del director i dramaturg argentí Ciro Zorzoli a Premis i càstigs, l’obra que torna al Teatre Lliure de Montjuïc després […]