Tot el que necessites per anar al teatre

Per sobre de totes les coses

Per sobre de totes les coses

Per sobre de totes les coses és la producció catalana del musical nord-americà Bare, una òpera pop amb música de Damon Intrabartolo, lletres de Jon Hartmere i llibret dels mateixos Hartmere i Intrabartolo.

Per sobre de totes les coses és un musical contemporani i vibrant, que explica una història carregada d’emocions: un grup d’adolescents que estudia en un internat catòlic a principis dels 90, lluita per superar problemes d’identitat, sexualitat, llibertat, educació i religió.

Provocador, intens, apassionat i explosiu, el muntatge explora com una generació navega sobre la corda fluixa, entre l’adolescència i l’edat adulta. Busquen el seu lloc al món examinant les conseqüències de despullar l’ànima o d’ocultar-la per encaixar seguint els patrons que la societat.

El musical ha aconseguit commoure espectadors d’arreu del món des de la seva estrena l’any 2000 a Los Angeles. Considerada una peça de culte, ha tingut més de 100 produccions internacionals, i s’ha estrenat en escenaris de l’Off Broadway de Nova York, el West End de Londres, Sidney, Liverpool, Canadà,… i ara, Barcelona.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Josep Aguilera

    Genial. Una obra molt ben adaptada al català. Fet en un teatre que crea la intimitat i fer-ho a tres bandes que permet als actors expressar-se sense pensar en el públic. Combinar-ho amb música en directe i dansa (especialment en la part final) ha estat una gran idea. Les veus de Peter i Jason, sense paraules i amb la pell de gallina acabant el segon acte. Seran joves però jo hi veig qualitat, talent i professionalitat. Un 5.

    07/09/2014
  • Anabel M.P.

    Vaig anar a una de les funcions prèvies. Molt recomanable, dues hores i mitja d’espectacle, molt bones veus i coreografies. Actors joves que fan molt bona feina, els més veterans en alguna cançó, insuperables. Potser algún petit problema de so al començament de l’espectacle, però res que no es pugui solucionar. Un espectacle imprescindible per la gent a qui agraden els musicals.

    14/07/2014
Articles relacionats
10 escenes de teatre musical per celebrar l’Orgull LGTBIQ+

10 escenes de teatre musical per celebrar l’Orgull LGTBIQ+

22 juny 2020

Aquest diumenge, 28 de juny, es celebrarà arreu del món el Pride, el Dia de l’Orgull LGTBIQ+, i des de TeatreBarcelona ens volem sumar parlant d’allò que ens agrada. Volem […]

L’Off Broadway arriba aquest estiu a Barcelona amb una història d’amor

30 maig 2014

Per sobre de totes les coses, la producció catalana del musical nord-americà Bare: a pop opera, arribarà aquest juliol al Teatre Gaudí Barcelona de la ma de la companyia Madam […]

19 actors i 5 músics porten el musical “Per sobre de totes les coses” al Gaudí

7 abril 2014

La producció catalana del musical “BARE” de J. Hartmere i D. Intrabartolo s’estrenarà el proper 10 de juliol amb 19 intèrprets en escena i una banda de 5 músics en […]