El Condal aposta per una primavera amb molt de teatre musical

Redacció

El Teatre Condal estrena una sèrie de concerts de cara a la segona meitat de temporada. Es tracta d’una serie de propostes i concerts de petit format, amb poques funcions, que es combinara amb Pegados, el musical, l’espectacle principal de llarg que estarà en cartellera fins a finals de maig, i amb el musical infantil El gran llibre màgic.

Hem volgut recuperar aquesta part de programació que haviem aturat per culpa de la pandèmia“, comenta Daniel Anglès, director artístic del teatre, i afegeix: “Aprofitant l’èxit de Pegados, el musical hem volgut programar algunes perles que mereixen un espai més gran d’exhibició i que ens demostren el gran vetall de possibilitats del gènere dels musicals”. Anglès ha apostat per tres espectacles de creació, dos de les quals són estrena absoluta, i una reposició.

La primera de les estrenes la protagonitzarà Roger Berruezo amb el concert Historias jamás cantadas, que inclou una sèrie de cançons inèdites escrites per l’ocasió per diferents compositors i compositores amics del cantant.

La segona proposta és una estrena a Barcelona: Una llum tímida, de Marilia Samper. Una història d’amor entre dues professores, basada en fets reals, que combina text i música i que pretén reivindicar les vides de les lesbianes com el que són: la memòria històrica del nostre país. Al muntatge hi participen les veus de Júlia Jové i Àfrica Alonso Bada.

L’altra estrena absoluta serà Eros, un espectacle concert que explica 12 històries d’amor de totes les mides, formes i edats. Interpretat per l’Eloi Gómez i la Núria Llausí, proposa un viatge des de l’efervescència del primer amor, fins la tendresa d’aquells que s’han acompanyat al llarg de tota una vida.

Torna la Reina de Las Ramblas

Després d’exhaurir entrades a la Beckett i l’Escenari Brossa Ocaña, reina de las Ramblas, arriba al Teatre Condal. Joan Vázquez protagonitza aquest recital teatralitzat en forma de cobla sota la direcció musical de Marc Sambola. L’espectacle, premiat amb dos Premis Teatre Barcelona i dos Premis de la Crítica com a millor musical i millor actor de musicals, és un homenatge al pintor, performer, activista LGTBI  i icona del moviment ‘underground’ que va viure a Barcelona durant la transició dels anys 70.

Ocaña, reina de las Ramblas, que compta amb la dramatúrgia de Marc Rosich, proposa un viatge a través d’alguns moments de la vida de l’artista, de fotografies, anècdotes o músiques que transporten als espectadors a la Barcelona més canalla o a la Rambla tan estimada per on tant li agradava passejar.

Articles relacionats

Els dilluns també hi ha teatre

“Els dilluns no existeixen per al teatre”… s’ha dit tradicionalment del dia que el sector teatral s’ha agafat per descansar. Avui en dia, però, aquesta afirmació va perdent el sentit […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!