Tot el que necessites per anar al teatre

Opera for kids

Opera for kids

La traviata, Camen, Tosca, Turandot, La faluta Mágica o Madame Butterfly…. petites peces de les parts més emblemàtiques de les óperes més famoses interpretades per quatre cantants joves i versàtils. Opera for kids és una proposta innovadora, que capta l’atenció de petits i grans gràcies a unes veus extraordinàries i a una gran interpretació. Una obra a on es gaudeix de l’òpera, a través d’una historia divertida.  Un espectacle amb grans dosis de pedagogia, ple de ritme i de música.

SINOPSI

De la mà de l’esperit de l’Ópera entre riures, explicacions senzilles i inesperats efectes visuals, anirem desgrenant i comprenent els ingredients que conformen aquest art. Tot això amanit, amb petites peces de les parts més emblemàtiques i il.lustratives entre el catàleg de les òperes mes famoses interpretades per quatre cantants joves i versàtils.

L’Òpera com la proposta artística que uneix música, teatre i dansa, però utilitzant com a instrument principal la força de la veu humana sense amplificar, un instrument amb capacitats increïbles capaç de transmetre totes les emocions humanes. Es tractaran tots els elements principals de l’òpera des del punt de vista de la diversió, e l’humor i la sorpresa. L’espectacle neix amb l’objectiu que els nens i nenes gaudeixin d’un apropament lúdic i entretingut al món de l’òpera segurament un art desconegut o molt llunyà per ells.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració