Tot el que necessites per anar al teatre

Nuestras mujeres

Nuestras mujeres

La versió espanyola de la comedia teatrasl francesa Nous femmes d’ Eric Assous. Una producció de Petación Producciones i Focus dirigida per Gabriel Olivares protagonitzada per Gabino Diego, Antonio Garrido i Antonio Hortelano.

SINOPSI

Tres vells amics han quedat per jugar la partida de cartes habitual, malgrat això, un d’ells triga a arribar inexplicablement. Te una bona raó: ha assassinat la seva dona.

Nuestras mujeres planteja temes universals: el valor de l’amistat, el compromís davant el deure, la idea de justícia i per sobre de tot, la lluita entre el correcte i l’incorrecte. Què fer quan un vell amic comet un crim? Delatar-lo? Salvar-lo? Aquest conflicte posa a prova el Max, el Paul i el Simó en una nit que pot suposar la ruïna dels tres.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Gerard Jiménez García Jiménez García

    Una comèdia que tracta sobre l’amistat de tres personatges i com pot influir, o no, aquesta amistat en temes més seriosos. Com he pogut llegir en crítiques anteriors, destaco el treball i interpretació d’Antonio Garrido, ja que els altres dos actors de l’espectacle no m’han acabat d’arribar tant, però cal destacar el seu treball ja que també ho han fet molt bé.

    07/06/2016
  • Avui he vist al Condal, l’estrena d’aquesta obra del francès nascut a Tunissia, Eric Assous i dirigida per Gabriel Olivares. La veritat és que no anava amb masses espectatíves però m’ha sorprès gratament i he he passat una molt bona estona. Tres amics es reuneixen a casa d’un d’ells per jugar a les cartes, i per motius que no us desvetllaré, es veuen obligats a passar tota la nit allá. Les xerrades després d’estar tota la nit bevent, fan que aflori tot tipus de sentiments, ètics, de parella, infidelitats, el valor de l’amistat i que en resum demostra que les seves vides no són el que aparenten. Enmig de tot això no falten els gags d’humor francès que m’han semblat molt encertats. El final ja ho descobrireu si a l’aneu a veure. Molt bé l’escenografia d’Anna Tusell i millor si cap la il·luminació molt d’acord amb el que passa en escena. M’ha agradat molt la interpretació de Gabino Diego, Antonio Hortelano i especialment Antonio Garrido que m’ha semblat genial. Algo diferent de tant en tant també va bé i per a mi és totalment recomanable.

    05/05/2016