Tot el que necessites per anar al teatre

No em diguis reina

No em diguis reina

Emili Corral i Diversitat Teatral presenten l’espectacle No em diguis reina, una roadmovie teatral que narra el viatge agitat d’una princesa que no vol ser reina, pels indrets més foscos i marginals del seu reialme: un país distòpic habitat per personatges estrafolaris, egoistes i miserables.

Una comèdia negra que ens presenta un sistema esgotat i decadent i ens pregunta si, per canviar-ho, estem disposats a renunciar als nostres privilegis.

No em diguis reina és el quart espectacle de Diversitat Teatral, on seguim apostant per la inclusió d’artistes amb diversitat funcional. Una peça on el treball d’artistes diversos no és una concessió, si no una característica més de les intèrprets i un valor afegit en la posada en escena.

L’autor diu:«Amb aquest espectacle volem posar de relleu la contradicció que ens suposa escollir entre els privilegis personals i les necessitats col·lectives. Presentem un reialme imaginari, amb un sistema dominat per una burocràcia inflexible que dificulta als seus súbdits l’accés als recursos i només permet passar als privilegiats i espavilats que coneixen el complex funcionament de la maquinària de l’Estat. En aquest context trobem una princesa que rebutja el seu estatus però, davant la possibilitat de perdre els seus privilegis haurà de respondre la mateixa pregunta que llancem al públic: estem disposats a perdre els nostres privilegis per millorar el conjunt de la societat?»

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Obra de teatro sorprendente. Utilizando una ironía muy inteligente, donde te atrapa la historia desde el principio.
    Los actores realizan unas actuaciones realmente destacables.
    Valió la pena asistir y 100% recomendable.

    18/12/2020
  • Molt sorprenent i divertida, uns tons àcids i amb un humor molt refinat i encertat per entendre una mica més el món Reial. Molt recomenable!!!

    18/12/2020