Tot el que necessites per anar al teatre

Hitchcock: la comedia

Hitchcock: la comedia

Mònica Pérez i Jordi Rios protagonitzen Hitchcock: la comedia, un espectacle escrit i dirigit per Mònica Pérez. Una revisió de l’obra titulada Mcguffin que es va poder veure a diferents teatres amb gran èxit de públic.

Sinopsi

A Isidro, un acomodador de cinema, se li apareix Alfred Hitchcock i l’anima a presentar-se a un festival de curts d’intriga.
Isidro, amb la seva nòvia Lili, interpretaran tots els personatges de la història del famós assassí de a menys de dos carrers d’aquí, on tots i cada un d’ells seran altament sospitosos.

Un assaig, un enregistrament i un gran misteri.Arribarem a veure el curt?

Video
Fotos

Valoració espectadors
  • Una magnífica comedia con actores versátiles, enérgicos y generosos. Definitivamente volveré a verla.

    23/05/2019
  • Fuimos con toda la familia a ver la función de fin de año y nos sorprendió gratamente, muy recomendable sobre todo si te acuerdas de los títulos de las obras de Hitchcock.

    02/01/2019
Articles relacionats
Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

Especial Festival Grec 2019, descarrega’t la revista de TB

17 juny 2019

Publiquem la quarta revista en paper de TeatreBarcelona! Aquest és el quart estiu que TeatreBarcelona editem una revista en format paper, dedicada a un dels esdeveniments culturals més importants de […]

Torna el Festival Perles, el Festival d’estiu de l’Aquitània Teatre

29 maig 2019

La temporada teatral avança més ràpid que les nostres agendes, i se’ns escapen autèntiques perles.  L’estiu del 2018 l’Aquitània Teatre va tenir la idea de recuperar algunes d’aquestes peces i […]