Torna el Festival Perles, el Festival d’estiu de l’Aquitània Teatre

Redacció TeatreBarcelona

La temporada teatral avança més ràpid que les nostres agendes, i se’ns escapen autèntiques perles.  L’estiu del 2018 l’Aquitània Teatre va tenir la idea de recuperar algunes d’aquestes peces i aplegar-les en un Festival d’estiu. Enguany repeteix l’experiència i torna el Festival Perles, on es reprogramaran peces ja vistes en la mateixa sala o en d’altres, combinades amb algunes estrenes absolutes.

La línia artística del Festival seguirà el segell de la sala, especialitzada en teatre d’humor,  musical i màgia. Roger Pera tornarà al capdavant de la comèdia Orgasmos i Mònica López i Jordi Ríos reprendran el seu thriller amb aires de cinema negre Hitchock, la comèdia. El mític actor i bufó modern El Brujo presentarà el seu nou treball Cómico i les eixelebrades The Chanclettes remouran el públic de l’Aquitània amb #Deputucool.

La part musical estarà protagonitzada per l’original Homeless, un espectacle que vol apropar al públic la realitat de les persones sense llar, i pel tribut a Frank Sinatra De Frank a Frank amb l’inconfusible toc d’humor del crooner Frank Dubé. L’il·lusionisme vindrà de la mà del Mag Edgard, que encisarà a grans i petits amb els seus impressionants trucs, i del mentalista Toni Bright, un show impressionant que desvetllarà l’autèntic poder de la ment.

 

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari