Tot el que necessites per anar al teatre

Mars Joan

Mars Joan

Què porta una persona normal a decidir anar a Mart per no tornar mai més? Com ho viuen els seus amics? I la seva família? I la seva parella? Per què algú pot voler marxar per no tornar mai més?

Mars Joan parteix d’un fet real: El projecte Mars One, que planeja l’establiment d’una colònia humana a Mart al 2026 finançat en part amb un reality show sobre el procés de selecció i preparació dels futurs colonitzadors, seleccionats entre els més de 200.000 candidats als que no se’ls demanava més preparació que la voluntat d’anar-hi. A partir d’aquesta realitat que desafia la ficció, la companyia Dara mira de descobrir què porta algú a deixar-ho tot per fer un viatge del que no tornarà mai més i també per què ens costa tant d’entendre que algú vulgui marxar per sempre.

Sinopsi

El Joan no és feliç. Està bé, sí, va fent, però no és feliç. La gent que l’envolta tampoc ho és, tot i que ells fan com qui res. Potser és el normal, potser, fins i tot, és l’única possibilitat. Però el Joan troba un viatge, un viatge que el transportarà directament allà on se suposa que hi ha els seus somnis. A les estrelles, a un lloc on tot serà nou i ell en serà el gran protagonista. Un planeta sense convencions socials que l’allunyen de la felicitat. Així que s’apunta al viatge sense pensar-ho, posant del revés el món de la seva parella i amics. Mars Joan no parla d’un altre planeta, no parla d’un viatge, sinó de la voluntat de fer aquest viatge, del qual, per cert, no podrà tornar.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Molt divertida i per pensar amb la realització dels desitjos, que un cop realitzats no són el que pensaven. També un cop de vista a la parella que encara que passi el temps, sempre somiem amb el que podia ser i no va ser.

  01/08/2018
 • Per que no es feliç.

  23/07/2018
 • Maria Carmen AC

  Molt divertida i els actors prrfectes

  25/02/2017
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Imaginad que vais a cenar a casa de unos amigos. Imaginad que tu pareja cuenta que están preparando un reality para llevar humanos a Marte. Que es un viaje de ida pero no de vuelta!
  Imaginad que tu pareja te dice que se ha apuntado y que le han preseleccionado. Y que te deja porque quiere vivir ese sueño! Uuuuufff!!!
  No tiene que ser fácil despedirse de todos y de todo para alcanzar tu sueño!!
  Dara Teatre nos trae e mega éxito del 2016 en el Tantarantana! Y no me extraña. Es una comedia divertida de los que te dejan debate abierto para que puedas comentar después de salir del teatro!
  A mí me ha encantado!
  Y me ha gustado mucho más ver a Ricard Farré que es amor máximo! Que guapoooooo!!!

  23/02/2017
 • Divertidisima, del millor que he vist en comèdia, molt recomanable. Excel·lent interpretació dels actors.

  13/02/2017
 • ignasi tomás lopez-doriga

  Us deixo la nostra valoració a “Cultura y algo más”
  https://culturayalgomas.wordpress.com/2016/04/14/mars-joan-con-los-pies-en-la-tierra/

  14/04/2016
 • Te arrancan la sonrisa desde el primer minuto y ya no la pierdes en toda la noche. Agil, muy fresca y muy, pero que muy entretenida. Geniales los 4 actores, Vanessa Segura una crack.

  31/03/2016
 • Molt recomanable. Ina obra fresca, ràpida, àgil i engrescadora. Permet recapacitar i valorar molts aspectes del nostre temps.
  Paga la pena anar-hi!

  31/03/2016
 • Rebeca Turmo Villanova

  Una meravella

  29/03/2016
 • Avui al Teatre de Ponent he vist a la companyia DARA amb la pre-estrena d’aquesta obra de Roc Esquius que forma part d´El Cicló i que a partir del dia 30 d’aquest mes es podrà veure al Tantarantana.
  Inspirada en un projecte real, Mars One, ens parla de Joan un individu que no és feliç i té la voluntat d’agafar el bitllet al viatge a les estrelles, un lloc on tot sigui nou, tot i sent conscient que no podrà tornar i que per a això haurà de passar per un reality posant del revés el món dels seus amics i parella i aflorant divergències i infidelitats. Ägil, fresca i enginyosa aconsegueix mantenir-te atrapat i m’ha fet passar molt bona estona. Senzilla però molt concorde posada en escena amb suport d’audiovisuals. I fantàstica la interpretació dels quatre actors i actrius, Núria Deulofeu, Josep Sobrevals, Vanessa Segura i Isidre Montserrat. Totalment recomanable, us animo a anar al Tantarantana a veure-la.

  28/03/2016
Articles relacionats
Roc Esquius: «Està previst enviar a gent a Mart abans que s’acabi la Sagrada Família»

Roc Esquius: «Està previst enviar a gent a Mart abans que s’acabi la Sagrada Família»

5 juliol 2018

Nascut a Súria. Actor, director i dramaturg. Fanàtic de l’anomenada ciència-ficció tova, amb la seva companyia Dara Teatre, intenta obrir nous camins per un dels gèneres menys transitats dels escenaris. […]

‘Mars Joan’ o la decisió d’anar a Mart i no tornar

‘Mars Joan’ o la decisió d’anar a Mart i no tornar

30 gener 2017

Després de l’èxit de la temporada passada, en què es va convertir en l’espectacle més vist d’El Cicló d’El Tantrantana, Mars Joan de la Companyia Dara torna amb un nou repartiment format per Ricard […]

‘Mars Joan’ o la decisió d’anar a Mart i no tornar

‘Mars Joan’ o la decisió d’anar a Mart i no tornar

31 març 2016

El segon espectacle d’El Cicló d’El Tantrantana ja està en marxa. La companyia Dara estrena Mars Joan, una comèdia de Roc Esquius inspirada en el Mars One, el projecte que […]