Tot el que necessites per anar al teatre

María Antonieta

María Antonieta

Jessica Walker presenta una adaptació lliure de María Antonieta a partir del la biografia escrita per Stefan Zweig i de cartes originals entre Maria Antonieta i la seva família. Una encarnació delirante i honesta de la víctima més cèlebre de la Revolució Francesa.

SINOPSI

Filla petita de l’emperador austríac Francisco I i Maria Teresa, Maria Antonieta va ser una dona lliure en una època turbulenta. La van casar amb 14 anys amb l’hereu al tron de França. Va ser un matrimoni polític destinat a unir els Borbó i els Habsburg, les dues famílies més antigues de la monarquia europea.

L’obra relata la seva turmentosa arribada a Versalles, la frustració davant la fredor de la seva parella, l’apassionada aventura amb el comte Von Fersen, la caiguda en desgràcia per l’onada de l’aixecament popular i el seu judici i execució el 1793.

 

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Catalina

    Increíble monólogo basado en la vida de la reina María Antonieta con un guión y una dramaturgia excepcional encarnado por una actriz que deja emoción en cada función. La representación de Analía Puentes es fantástica, dejando a todos y todas con la boca abierta. La fui a ver dos veces y la volvería a ver! Para aquellos ávidos de teatro del bueno, no se la pierdan.

    17/04/2018
Articles relacionats
Les dones prenen l’escenari del Versus

Les dones prenen l’escenari del Versus

1 febrer 2018

Durant els mesos de febrer i març, el Versus proposa el cicle ‘Dones en escena’,  format per quatre espectacles protagonitzats per dones on, en la majoria dels casos, les autores […]