L'última trobada

L'última trobada

L’última Trobada de Sándor Márai al Teatre Romea

Dos homes que de joves havien estat amics inseparables, es retroben després de 41 anys de no veure’s, per resoldre un secret que hi ha entre ells.

Durant aquests 41 anys un d’ells ha viscut a l’Extrem Orient i l’altre no s’ha mogut de la soledat del seu castell a la remota Hongria. Però d’alguna manera tots dos han resistit, tots dos sabien que havien de tenir aquesta última trobada.

Aquest duel en què utilitzaran com a armes els records. Per trobar la veritat d’un conflicte sobre el què han estat pensant durant 41 anys.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Esteve Sanchis

    El text no arriba a l’espectador, i no només perque sigui molt literari (l’autor del text no es S. Marai, sino un britànic molt britànic), sino per una traducció amateur. Un seguit de calcs constants i coses del gruix de “Vaig realitzar que era ella (per dir “vaig entendre”).

    14/11/2014
Articles relacionats

Folk: “Vull desarmar l’espectador”

24 octubre 2014

Han omplert l’escenari del Teatre Romea de fulles seques i llum d’ocàs per rebre un nou hoste: Sándor Márai. Hem parlat amb l’amfitrió, l’Abel Folk, que dirigeix i protagonitza L’última trobada. L’Abel Folk descriu […]