Tot el que necessites per anar al teatre

Love Love Love

Love Love Love

Love, love, love són cinquanta músics en escena, una mica de química i un punt de matemàtiques. Un viatge pels sentiments amorosos conduït pel músic i humanista Ramon Gener i l’actor José Corbacho: una “estranya parella” unida per la música i l’amor.

Mireu-vos l’amor amb un microscopi imaginari i trobareu que no és més que una combinació d’hormones (dopamina, serotonina, oxitocina…) passejant-se pel cervell. Analitzeu amb cura una partitura i potser la podreu reduir a un conjunt d’estructures matemàtiques especialment harmonioses. Sí, l’amor és química i la música, matemàtiques, tot i que, en percebre-les, pensem més aviat en conceptes com màgia i emoció. L’amor no només és el sentiment que mou el món sinó que ha estat una de les principals fonts d’inspiració dels artistes, en general, i dels músics, en particular, d’aquí que aquest espectacle combini la paraula i el teatre amb la música en viu, servida per mig centenar de músics, entre els components d’una orquestra simfònica (l’Orquestra Simfònica del Vallès), un grup de pop i rock format per a l’ocasió, i diversos cantants. Condueixen aquest viatge per l’amor José Corbacho, un actor, director, guionista i humorista ben conegut de tothom qui veu la tele, va al cinema o s’interessa pel teatre, i Ramon Gener, un músic i divulgador que ens ha ensenyat a gaudir de la música des de diversos programes de ràdio i televisió.

Ell i els músics que els acompanyen en escena ens parlaran de l’enamorament i de la passió, dels amors impossibles i de l’amor etern, de parelles i de triangles…  I ho faran mentre escoltem la música nascuda de l’amor i unes històries apassionants sobre artistes d’èpoques diverses i les circumstàncies que els van dur a compondre una peça. Wagner, Beethoven, Prokófiev, Bach, Verdi, Mozart, però també The Beatles, Elton John, The Police o Beyoncé passen per l’escenari amb la seva música. Us han trencat el cor? Us acabeu d’enamorar? Cada moment de la vida amorosa té una banda sonora. Veniu a escoltar-la en un espectacle fet de música, teatre i paraules que, no podia ser d’una altra manera, us enamorarà.


Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Gener i Corbacho: “Bowie parla de l’amor exactament igual que Wagner”

Gener i Corbacho: “Bowie parla de l’amor exactament igual que Wagner”

9 juny 2021

L’actor José Corbacho (l’Hospitalet de Llobregat, 1965) i el divulgador musical Ramon Gener (Barcelona, 1967), conegut per l’èxit de formats com Òpera en texans i This is art, reuneixen l’Orquestra […]

F. Casadesús: “La presència de pells negres a l’escenari no hauria de ser plantejable”

F. Casadesús: “La presència de pells negres a l’escenari no hauria de ser plantejable”

27 maig 2021

Francesc Casadesús afronta el seu quart Festival Grec com a director amb optimisme i ambició. En aquesta edició proposa un viatge a l’Àfrica a través de la seva cultura, amb […]