Un viatge a través de la música i l’amor amb Ramon Gener i José Corbacho

Ruben Garcia

Love love love tornarà a pujar a l’escenari després d’estrenar-se amb gran èxit al Festival Grec de Barcelona el passat mes de juliol. El dia 30 d’abril començarà la seva gira en una funció molt especial al Palau de la Música Catalana.

L’espectacle, que també es podrà veure el 16 de juny a Sabadell i posteriorment per la resta de la penínsul·la, parla de les diferents etapes de l’amor, des de l’enamorament i la passió a la infidelitat i els amors impossibles. “Volia fer un espectacle que parlés de dos dels grans pilars de la vida: la música i l’amor”, explica José Corbacho que, juntament amb Ramon Gener, faran de mestres de cerimònies de l’espectacle: “Són dos conceptes que conviuen l’un amb l’altre, indissolubles i que alimenten les nostres emocions”.

Love love love combina humor, divulgació i entreteniment i combina grans èxits de la música més comercial i peces del repertòri clàssic amb apassionants històries, moltes desconegudes pel públic, que han motivat a molts artistes a cantar a l’amor: “La música és música, sigui quina sigui. Tota s’escriu en un pentagrama”, comenta Gener.


L’Orquestra Simfònica del Vallès amb la Love Rock Band interpretaran noves versions de conegudissimes cançons d’amor d’artistes com Amy Winehouse, Coldplay, U2, Bruce Springsteen, The Beatles, Elton John o Beyoncé però també altres peces clàssiques de mestres com Bach, Beethoven, Txaikovski, Verdi o Mozart, entre altres.

Articles relacionats
Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari