Tot el que necessites per anar al teatre

Les esqueiters

Les esqueiters

Dels primers moments del Renaixement als inicis del segle XXI… Són dos moments de canvi en la història de la humanitat, dues èpoques que conviuen sobre l’escenari. Amb una dimensió física i una altra d’intel·lectual, la nova proposta de Nao Albet i Marcel Borràs (La monja enterrada en vida, Atraco, paliza y muerte en Agbanäpach, Mammón…) explora la recerca de la llibertat com a nexe d’unió entre un humanisme que pren la forma dels clàssics grecs i romans o dels textos del Segle d’Or, i el món d’uns patinadors que omplen els carrers de la Barcelona actual i que, com els pensadors d’altres temps, persegueixen sentir-se lliures. Pensament, filosofia i reflexió d’una banda, i entrenament, força i moviment d’una altra són conceptes que els protagonistes s’intercanvien durant la funció, que transcorre en un teatre que no és ben bé un teatre perquè, amb una treballada manca d’escenografia, recorda més aviat un d’aquests carrers pels quals patinen Los esqueiters.

Una coproducció del Grec 2015 Festival de Barcelona, La Brutal i Temporada Alta – Festival de Tardor de Catalunya, Girona-Salt.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Nil Martín

    Les Esqueiters de Nao Albet i Marcel Borràs al és una aposta interessant i arriscada, amb un resultat ÈPIC! Molt i molt recomanable!! Gràcies TB per les entrades!

    09/10/2017