Tot el que necessites per anar al teatre

Lolita Flores: Fedra

Lolita Flores: Fedra

Lolita Flores és Fedra, una reina turmentada per una passió impúdica que ja no pot reprimir. Un espectacle escrit per Paco Bezerra i dirigit per Luis Luque.

Sinopsi

Fedra, la reina de l’Illa del Volcà, està malalta: ni menja ni parla ni dorm. Els metges són incapaços d’esbrinar l’origen del seu patiment i el país sencer camina preocupat pel seu estat de salut. Alguns diuen que s’ha tornat boja. Uns altres, que les llargues absències del seu espòs, el rei de l’illa, han acabat per devastar i assolar el seu cor, però ningú coneix la veritat i tots s’equivoquen. I és que la gran responsable de la dolència de Fedra no és una altra que una passió que la turmenta des de fa temps i que ja no pot reprimir; un erotisme immoral i impúdic, un desig violent i indòmit, un amor presoner i indecent.

Video

Fotos

Lolita Flores: FedraLolita Flores: FedraLolita Flores: FedraLolita Flores: Fedra

Valoració espectadors

 • 12345

  Anna Rius

  Me ha encantado la obra, muy recomendable, todos los actores muy bien y Lolita lo ha bordado.

  20/01/2019

 • 12345

  JOSEP OLIVA SASÉ

  Avui he anat al Romea per veure aquesta versió contemporània que ha escrit Paco Bezerra i que dirigeix ​​Luis Luque d’aquesta tragèdia grega i la veritat és que tenia moltes ganes i moltes expectatives per veure de nou a Lolita Flores pel bon record que em va deixar la seva Colometa de La Plaza del Diamante i no tan sols s’han complert sinó que s’han superat. Bezerra i Luque ens mostren a una Fedra, com una dona alliberada que lluita pel seu dret a estimar el seu fillastre Hipòlito, per arribar a la conclusió que la força de l’amor pot donar la felicitat o conduir-te a la malaltia si et reprimeix el desig. Una escenografia molt senzilla amb un gran panell blanc on es projecten uns magnífics àudios i una porta que fa una subtil referència a l’òrgan sexual femení i que és per on entren surten d’escena els actors. Pel que fa a la interpretació tenim a una Lolita Flores posada en la pell de Fedra, un personatge difícil d’interpretar per la seva profunditat, sensual, impúdica, amb una força emocional continguda i que en cap moment cau en l’histrionisme, i amb una dicció plena de matisos en els seus poètics parlaments, de 10 vaja. I encara que lògicament tot el pes recau en ella, la resta del repartiment sense excepció i cada un en el seu personatge fan un extraordinari treball, la veterana Tina Sainz (Enone), Crispulo Cabezas (Hipòlito), Juan Fernández (Teseo) i Eneko Sagardoy (Acamante). Una nit de teatre en majúscules amb llargs aplaudiments i per suposat un imprescindible per a qualsevol teatraire. Llàstima que s’ha programat molt pocs dies però no tinc cap dubte que tornaran a reposar-la.

  17/01/2019

Articles relacionats