Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 14,00€

Comprar Entrades

Llibres per cremar

Llibres per cremar

Amb Llibres per cremar, que suposa el debut de la Companyia Pyros, es proposa un joc de miralls monstruós on el públic pot veure idearis i comportaments reflectits que sacsegen consciències i fan prendre consciència de la importància de la cultura, perquè l’últim que ens queda, l’únic que tenim, al cap i a la fi, és la nostra humanitat.

SINOPSI

La ciutat està assetjada, les bombes han destruït la universitat i som al pic de l’hivern. Al pis del Professor, on es refugien el seu assistent Daniel i la Marina, estudiant d’últim any i amant del Daniel, només un combustible els pot permetre lluitar contra el fred: els llibres. Però no tothom hi està d’acord. A mesura que passen els dies i que el fred els tenalla, els principis ètics trontollen, es giren les tornes i el triangle format pels tres personatges s’anirà enterbolint a causa de la gelosia, els interessos, el poder i l’instint de supervivència.

 

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    Victòria Oliveros Layola

    Un dilema de vida o mort a propòsit del valor dels llibres. Quin o quins triaríem per cremar si necessitéssim combustible de manera inexorable? De quin o quins ens desfaríem primer? Ràpidament ens podem posar en la pell dels personatges: què no faríem per un minut de caliu quan sentim aquest fred insuportable, i no tenim més abric, ni aigua calenta, ni cap lloc on refugiar-nos? Es fa molt difícil mantenir el seny, entrant amb força l’instint de supervivència. Una posada en escena potent i una bona actuació malgrat un xic desigual dels 3 intèrprets. per saber-ne més podeu entrar a https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/02/17/llibres-per-cremar/

    17/02/2018