Tot el que necessites per anar al teatre

L'èxit de la temporada

L'èxit de la temporada

El Terrat, la productora liderada per Andreu Buenafuente, celebra 30 anys de trajectòria amb L’Èxit de la temporada, una comèdia esbojarrada que reuneix a grans artistes emblema del seu particular univers humorístic: Sílvia AbrilDavid Fernández, Fermí Fernández, Oriol GrauMònica Pérez, Jordi Rios i Mònica Macfer.

Sinopsi

Sis amics que triomfen com a còmics a programes de ràdio i televisió, decideixen unir-se per tirar endavant l’espectacle teatral ‘Romeu i Julieta’ i així poder reivindicar-se com a intèrprets més enllà dels llocs comuns on sembla que els encasellen. Un incident fortuït fa que l’espectacle no es pugui arribar a estrenar.

Vint anys després, aquests sis amics es retroben per intentar fer realitat l’espectacle que no van fer al passat. El món ha canviat, ells han canviat, les seves relacions, els seus cossos, el seu talent, els seus objectius vitals, la seva visió del teatre, les seves fòbies… tot ha canviat.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • MARTA TORRES FITÓ

    un despropòsit d’obra. Anem moltíssim al teatre i es del pitjor que hem vist. Els actors son bons i salven una mica el panorama. Totalment prescindible

    26/09/2021
  • Kauf

    És una obra que deixa emprempta, no crec que pugui tornar al teatre sense recordar l’experiencia traumàtica de veure aquesta obra. Horrible, el pitjor és que no tingui entreacte per poder fugir i no ser torturat més temps. Feia molt que no veia una comedia amb un humor tan simple, si és que se li pot dir humor. Gran part de la gràcia estava en que durant alguns segons de l’obra cada actor recordés papers que ha fet al terrat, jo he sigut molt fan del Buenafuente i no em van treure ni un somriure aquestes mencions melancoliques. Més enllà d’això un guió extramadament fluix, a vegades feia la sensació d’estar improvitzat i tot, no funcionava res, només estava desitjant que acabés la funció per marxar i oblidar aquestes 2h perdudes de la meva vida el més aviat possible. Val a dir que hi havia gent al teatre que reia, no sé si per quedar bé o per algun vincle emocional o personal amb els actors, descarto que els hi pogués fer gracia absolutament res del que passava a l’escenari.

    08/03/2021
Articles relacionats
‘L’Èxit de la temporada’, una comèdia teatral que celebra els 30 anys d’El Terrat

‘L’Èxit de la temporada’, una comèdia teatral que celebra els 30 anys d’El Terrat

8 gener 2021

El Terrat, la coneguda productora audiovisual i teatral liderada per Andreu Buenafuente, celebra 30 anys de trajectòria. Una efemèride especial que commemoraran amb l’obra L’Èxit de la temporada, una comèdia […]