Tot el que necessites per anar al teatre

Lessons in Love and Violence

Lessons in Love and Violence

Lessons in Love and Violence és la segona òpera sortida de la col·laboració entre George Benjamin i Martin Crimp.

Està basada en fonts medievals per explicar la relació obsessiva entre el rei Eduard II i el seu amant Piers Gaveston, que altera la vida dels tribunals i el benestar polític del país. Així, en aquesta obra s’explora com les relacions personals poden tenir conseqüències polítiques fatals: un rei que viu una estreta però inquietant relació amb la seva dona Isabel, els seus dos fills i el seu amant Gaveston.

Les lliçons de composició i anàlisi de Benjamin amb Messiaen fan que prengui consciència de la importància de les riques orquestracions, els ritmes i els colors. Així, la partitura, d’extraordinària imaginació, capta perfectament l’atmosfera claustrofòbica i eròtica, així com les emocions intenses del drama, mentre que la directora Katie Mitchell ofereix una posada en escena contemporània i visualment impressionant, situada en un castell escandinau ultramodern.

Video

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
‘Lessons in Love and Violence’: la relació d’un rei amb el seu súbdit, al Liceu  

‘Lessons in Love and Violence’: la relació d’un rei amb el seu súbdit, al Liceu  

24 febrer 2021

El Gran Teatre del Liceu acull fins a l’11 de març l’estrena a Espanya de l’òpera contemporània Lessons in Love and Violence, amb música de George Benjamin, llibret de Martin […]