Tot el que necessites per anar al teatre

Les oblidades

Les oblidades

Les oblidades és una obra de Lara Díez, guanyadora del Premi Teatre Akadèmia, que ens proposa un viatge pel sentit de la memòria i l’existència a través de les dones. 

Sinopsi

Les oblidades són les dones anònimes. Aquelles de les que no s’escriuen llibres, ni es fan pintures, ni s’erigeixen com a símbol d’una determinada feminitat. Són dones que han estat allà però que no les recordem perquè mai hem escoltat la seva veu, ningú les va entrevistar.

Generacions i generacions de maltractament i submissió en totes les cultures i en tots els estaments socials per la tirania heteropatriarcal. Mirem on mirem, dones i dones i dones esclaves dels homes.

Elles, les que hem oblidat, tenen l’experiència i la veritat que ens farà lliures. Només cal que recordem que les portem a dins.

23/5 Col·loqui Post-Funció amb la companyia de l’espectacle.

Moderat per Andrea Segura, directora dels espectacles Sarab i Yes, potser, i guanyadora del Premi Teatre Akadèmia durant la 1a edició del Festival Mikro Teatre i amb la participació especial de la Dra. Núria Sara Miras, Directora del Festival Pensa i Responsable de la Comissió d’Igualtat de la Facultat de Filosofia de Barcelona.

29/5 Col·loqui Post-Funció moderat per Recomana.cat (Itinerari: La dona protagonista)

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • Bob Fenderrick
    12345

    Pretenciosa. Les actrius fan un esforç considerable per aixecar una peça teatral completament inconnexa.

    24/06/2019