Tot el que necessites per anar al teatre

La visita inesperada

La visita inesperada

Després del gran èxit que va suposar la posada en escena de Testimoni de càrrec, torna un nou espectacle d’Agatha Christie. La visita inesperada és una de les obres teatrals més desconegudes de l’autora al nostre país, però de les més representades arreu del món.

SINOPSI

Una nit de tempesta, en Michael Starkwedder, es perd per una carretera de Gal·les i apareix, de sobte, a la casa dels Warwick. Entra per a demanar ajuda, però hi descobreix una escena esgarrifosa: un home mort d’un tret, encara assegut en una cadira de rodes, i al seu costat una dona empunyant un revòlver. L’assassina, esposa del difunt, confessa. No obstant, alguna cosa inquieta en Michael, i és que els fets semblen evidents… massa evidents. En lloc de trucar a la policia, comença a investigar pel seu compte, en una casa on tots són sospitosos. I és que tots tenien motius per assassinar el senyor de la casa, un home cruel i despietat.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Edu Alcaniz

  Intriga y suspense . Además tienes que adivinar quien es el asesino y hacen un concurso.

  28/01/2018
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Siempre me han gustado los montajes teatrales sobre adivinar quién es el asesino y sobretodo los basados en relatos de Agatha Christie. Así que no voy a poder ser muy parcial jajajaja
  El Teatre del Raval nos regala esta obra de misterio donde adivinar quién es el asesino se convierte en una obsesión!
  Actores correctos, escenografía lograda, vestuario y caracterización aceptables (aunque las pelucas son un verdadero horror).
  Pasareis una tarde divertida intentando adivinar al asesino. Yo por supuesto no lo adivinado… se me da fatal…

  30/09/2017