Tot el que necessites per anar al teatre

La supervivència de les lluernes

La nova proposta de LAminimAL us convida a continuar fermes en la resistència, fent que “sonin les flors” i que “cantin les idees”… malgrat tot. Sobrevivint a la caiguda en el fossat de el “elefant hipotecat” proposem una nova trobada on teatre, música i art tornen a entrecreuar-se per permetre que intèrprets i espectadors comparteixin un únic espai de reflexió.

Les nostres copes de vi tornaran a omplir-se per brindar per l’home-cuca de llum, el que sobreviu a l’encegadora claredat dels “feroços reflectors” dels xous polítics, dels estadis de futbol, dels platons de televisió. Ens trobarem en un espai on tots tindrem l’oportunitat de tornar-nos cuca de llum i per un instant d’excepció convertir-nos en éssers luminescents, dansaires, erràtics, inaprensius.

L’ESPECTACLE

12 persones amagades en la foscor de la seva solitud, ofuscades per les llums de l’actualitat, per la banalització de les seves experiències quotidianes. 12 recorreguts diferents per a un selecte grup de 3 espectadors que seguiran la història de cadascun d’ells. Diferents perspectives d’una mateixa realitat, diferents realitats per a una sola societat, diferents societats on intentar sobreviure .
Actors, músics i públic junts en el viatge de la supervivència.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • san

  Dividida en 4 actos,empieza muy bien interactuando el actor con el publico,explicando su historia personal,cara a cara,un viaje de la epoca franquista hasta la muerte del dictador,como se vivia,contado en 1 persona….luego empieza una batalla que no se muy bien por donde cojerla,simpatica y graciosa pero que te pierdes en su significado.La fiesta de despedida del 1975 montada en una discoteca que entre el ruido y la musica no sabes que dicen muchas veces los actores,de ahi pasamos a la parte del golpe de estado que montada en el patio de butacas del romea se salva por momentos al parecer el congreso.
  No me acabo de convencer,la compañia muy maja y agradable nos invito a cava y nos saludo al finalizar.

  24/12/2014
  • A l’entrada ja et reben amb una copa de cava. Cada part de l’obra et surpren. La festa d’entrada d’any del 1975 en una disco plena de desitjos de futur. Bons actors, bona música, ho hem passat molt be. I l’escena final al pati de butaques del Romea és una passada. Un tipo de teatre molt diferent i proper. Realment una experiencia molt recomanable!

   27/12/2014
Articles relacionats

El Romea viatja al 1975

19 desembre 2014

L’Off del Romea torna amb La Supervivència de les lluernes, la segona part de la trilogia Fer sonar una flor iniciada amb El somni d’un elefant hipotecat que es va […]