Tot el que necessites per anar al teatre

La Sra. Oliver

La Sra. Oliver

Un fill responsable, una mare despreocupada i un pare gran, de gustos peculiars i carregat de manies al qual no li agrada que li diguin què ha de fer. Tots tres conformen una família amb una relació distant, on cadascú amb el pas del temps ha après a sobreviure a la seva manera. Separats des de fa anys, una malaltia els farà retrobar-se per última vegada per intentar tancar les ferides que fa temps els acompanyen com un mal perfum. Aquesta trobada canviarà per sempre la mirada que tenien els uns dels altres.

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Encara que la temàtica que s’introdueix a la sinopsi hagi de predominar la comèdia la història en si té molts matiços dramàtics que es van descobrint a mesura que sorgeixen els dialegs entre els personatges. La manera en la que tracten els temes tèrbols diu molt del tipus de relació que tenen els membres de la familia. Després de veure l’obra s’escau molt fer un café amb l’acompanyant i parlar d’ella, perquè et sorprens de les coses que individualment ens han cridat l’atenció.
  Per no desvetllar gaire les històries amagades que resorgeixen, només afegir que els tres actors que realitzen l’obra fan una bona feina. Personalment, em quedo amb la ex-dona de la Sra. Oliver, encarnada per la Lluisa Mallol, per la interpretació i per la complexitat del personatge.

  30/10/2016
 • ignasi tomás lopez-doriga

  https://culturayalgomas.wordpress.com/2016/10/18/la-sra-oliver-ternura-en-el-escenario/

  18/10/2016
 • Bona obra de teatre.
  Gran interpretació dels actors.
  Bona escenografia.
  Molt recomanable

  09/10/2016