Tot el que necessites per anar al teatre

La rosa tatuada

La rosa tatuada

En la comunitat siciliana d’una petita població nord-americana no gaire lluny de Nova Orleans, Serafina espera el seu marit, transportista. Ben aviat sabrem, però, que l’home ja no tornarà. Aquesta mort violenta és el punt de partida de La rosa tatuada. A partir d’aleshores, Serafina es reclourà a casa seva, amb la intenció de guardar un dol rigorós per un amor que creu pur i irrepetible. Tot i així, les ombres de l’engany i la mentida s’aniran fent cada cop més grans, i finalment els intents d’aïllar-se del món, tancant la casa amb pany i forrellat, toparan amb un renaixement inesperat del seu propi desig, que conduirà Serafina a un violent xoc entre les rigideses del seu entorn i la seva nova i exuberant sensualitat.

Amb La rosa tatuada, Tennessee Williams s’endinsa de ple en les contradiccions d’una època que encara ressonen en algunes ferides de la nostra societat, retrata el que ell mateix consideraria «l’element dionisíac de la vida humana, el seu misteri, la seva bellesa, la seva transcendència».

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Solo puedo decir que la obra me ha gustado mucho a pesar de esos momentos en los que se hace un poco pesada y a pesar de que me pareció que estaba muy mal aprovechado el escenario gigante de la sala gran del TNC.
  Esta misma obra la podrían haber realizado sin problemas en otro teatro más pequeño y creo que hubiera ganado en cercanía con el espectador.
  La razón por la que me ha gustado tanto la obra ha sido Clara Segura. Solo por ella vale la pena pasar la tarde en el teatro. Está estupenda en su papel de viuda siciliana que se engaña a si misma para seguir idealizando a su marido.
  Desde luego es una pedazo de actriz!!

  19/12/2013