Tot el que necessites per anar al teatre

La peixera

La peixera

La Peixera, la nova obra de teatre de Toni Cabré, és una revisión del text Efecte 2000 amb el que va guanyar el premi Ciutat d’Alcoi de Teatre. Una obra sobre la complexitat de les relacions entre la tecnologia i els errors en el món laboral. Es presenta ara amb direcció d’Òscar Molina i un bon repartiment.

SINOPSI

El conflicte laboral d’uns treballadors quan l’empresa els anuncia una dràstica reducció personal. Rebel·lió, ressentiments, impotència… i, finalment, salvi’s qui pugui. Cinc personatges atrapats en un soterrani irrespirable.

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Una obra entretinguda i molt ben interpretada. La tensió va in crescendo, com a espectadora em vaig sentir atrapada en tot moment.

  02/05/2016
 • Els actors interpreten molt bé i l’ambient està aconseguit, jugant amb la forma de la sala. Amb tot, cal advertir que el guió és punyent i no apte per gent sensible.,

  02/05/2016
 • Carlos Be

  LA PEIXERA compta amb un repartiment molt sòlid, a favor d’una proposta que exposa el grau de sadisme a què ens poden conduir les nostres ànsies de competir amb l’altre, en aquest cas dins d’un reduït departament informàtic demodé. Una posada en escena amb moments destacables de violència escènica i de notable emotivitat. Molt interessant i molt recomanable.

  29/04/2016
 • Hacía tiempo que no veía una obra similar. Los actores a un nivel altísimo, la puesta en escena sencilla pero efectiva, un guión sólido y un ritmo continuo sin decaer en ningún momento y con algunos puntos de alta intensidad muy bien conseguidos. Todo ello unido a la pequeña, peculiar y acogedora sala Versus, me ha hecho volver a disfrutar del teatro como hacía tiempo no me pasaba. Muy muy recomendable.

  29/04/2016