Tot el que necessites per anar al teatre

La fortuna de Sílvia

La fortuna de Sílvia

L’evolució d’Europa i els trasbalsos de la Segona Guerra Mundial a través dels ulls d’una dona capaç de preservar la seva fortuna privilegiada, malgrat els cops que li esperen del destí i les humiliacions amb què es veurà castigada per la pobresa.
Sens dubte un dels personatges més excepcionals i memorables de la literatura dramàtica catalana, pel seu enfrontament amb els grans dilemes que pesaran sobre la reinvenció del vell continent. Amb aquesta obra d’una modernitat sorprenent, se’ns revela el Josep Maria de Sagarra més personal i universal.

A partir de 14 anys.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • David Serra

  És una joia de text, sobretot, servit en una producció original i clara. La interpretació de Conejero és inoblidable, al servei de la reflexió que l’obra estimula.

  07/12/2016
 • JOSE GABRIEL DEL VIEJO
  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Pues la obra ni fu ni fa!
  Ha habido ratos que he bostezado lo más grande y ratos que me han tenido muy entretenido!!
  Actores que actúan maravillosamente y otros sobreactuados que no me han gustado nada!
  La fortuna de Silvia a pesar de sus carencias me ha dado para debatir después de la obra y eso es lo que más me gusta de ir al teatro. Así que le doy un aprobado.
  La escenografía me ha sorprendido. Nunca había visto La Sala Petita en esa distribución y me ha gustado mucho!

  Eso sí… en la Sala había concierto de toses (hasta 2 señoras han tenido que abandonar la sala porque estaban podridas y no podían parar de toser) y hemos tenido el gran clásico: móvil sonando a toda castaña con un politono horrible. Y lo peor es que el dueño del aparato no sabía ni cómo hacerlo parar…

  03/12/2016