Tot el que necessites per anar al teatre

Festival Micròmetre 2021

Els dies 2, 3, 4 i 5 de setembre de 2021, el Festival Micròmetre cobrarà vida a l’espai de Can Ratés, resistint a la crisi que està vivint el sector degut a la Covid-19, amb més de 15 espectacles de petit format de teatre, dansa i musical.

El Festival seguirà comptant amb una secció d’espectacles de petit format i de curta durada en espais petits i no convencionals, aprofitant, especialment, l’entorn excepcional de la Masia de Can Ratés.

La infanticida de Clara Peya i Marc Rosich, Premi de la Crítica 2020 al Millor Musical i a la Millor Actriu de Musical, per a Neus Pàmies, Per si no ens tornem a veure d’Alicia Serrat i Marc Sambola, Les coses excepcionals del Terrat i Sixto Paz i interpretada per Pau Roca, Barcelona 24 hores, de Pau Barbarà, dirigida per Marc Flynn i Dídac Flores, Ocaña, reina de las Ramblas amb Joan Vázquez, galardonat amb els Premis de la Crítica 2019 i Premis Teatre Barcelona al Millor Musical i al Millor Intèrpret de Musical, Fairfly de La Calòrica, Premi Max 2018, Premi de la Crítica 2018 i Premi Butaca 2017, entre molts altres, són algunes de les propostes que es podran veure en l’edició d’enguany.

La programació del Festival Micròmetre per a públic familiar s’amplia i es programa en horari matinal, el dissabte 4 i diumenge 5 de setembre amb No hi havia una vegada de la companyia Les Lloronas i Antropia d’El Circ Petit, amb direcció de Jaume Bernadet (Comediants).

PROGRAMACIÓ:

Dijous 2 de setembre: 

La infanticida
21h

Divendres 3 de setembre: 

Per si no ens tornem a veure
19.30h

Sessió de micros amb Mirades, Missatge Terra-Lluna, Passa la vida, i El vol de l’home ocell.
21h.

Les coses excepcionals
23.00h

Dissabte 4 de setembre

No hi havia una vegada
12h

Barcelona 24 hores
17h

Ac(tu)a
20.30h

Sessió de Micros amb Regreso al camí de retirada, Rates, Big band i La chica de la curva.
21h

Ocaña, reina de las Ramblas
23h

Diumenge 5 de setembre

Antropia
12h

Fairfly
18h

Consulta tota la programació aquí

Fotos

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Festival Micròmetre es consolida com un altaveu de propostes de petit format

El Festival Micròmetre es consolida com un altaveu de propostes de petit format

26 agost 2021

Els dies 2, 3, 4 i 5 de setembre, el Festival Micròmetre cobrarà vida a l’espai de Can Ratés, resistint a la crisi que està vivint el sector degut a la […]