El Festival Micròmetre es consolida com un altaveu de propostes de petit format

Yolanda Toledano

Els dies 2, 3, 4 i 5 de setembre, el Festival Micròmetre cobrarà vida a l’espai de Can Ratés, resistint a la crisi que està vivint el sector degut a la Covid-19, amb més de 15 espectacles de petit format de teatre, dansa i musical.

Amb la seva 5ena edició del Festival Micròmetre es consolida com un altaveu de propostes de qualitat i talent de petit format i marca l’inici de la temporada 2021-2022 de teatre. Ho fa en el marc de l’entorn incomparable de Can Ratés, una masia del segle XVII que va veure néixer, ja fa uns anys, el Festival Shakespeare.

La infanticida de Clara Peya i Marc Rosich, Premi de la Crítica 2020 al Millor Musical i a la Millor Actriu de Musical, per a Neus Pàmies, Per si no ens tornem a veure d’Alicia Serrat i Marc Sambola, Les coses excepcionals del Terrat i Sixto Paz i interpretada per Pau Roca, Barcelona 24 hores, de Pau Barbarà, dirigida per Marc Flynn i Dídac Flores, Ocaña, reina de las Ramblas amb Joan Vázquez, galardonat amb els Premis de la Crítica 2019 i Premis Teatre Barcelona al Millor Musical i al Millor Intèrpret de Musical, Fairfly de La Calòrica, Premi Max 2018, Premi de la Crítica 2018 i Premi Butaca 2017, entre molts altres, són algunes de les propostes que es podran veure en l’edició d’enguany.

La programació del Festival Micròmetre per a públic familiar s’amplia i es programa en horari matinal, el dissabte 4 i diumenge 5 de setembre amb No hi havia una vegada de la companyia Les Lloronas i Antropia d’El Circ Petit, amb direcció de Jaume Bernadet (Comediants).

Per altra banda, el Festival seguirà comptant amb una secció d’espectacles de petit format i de curta durada en espais petits i no convencionals, aprofitant, especialment, l’entorn excepcional de la Masia de Can Ratés.

La 5ª edició del Festival Micròmetre aprofundeix el seu compromís amb el públic oferint nous espais per a poder complir amb la normativa de seguretat i higiene.

Escrit per
Yolanda Toledano
Articles relacionats
‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

‘Escape Room 2’ desafia les expectatives

El tàndem Joel Joan i Hèctor Claramunt asseguren que els espectadors els ho havien demanat: “Escriviu-ne una segona part perquè la primera acaba amb una intriga, que voldríem saber quin […]

Comentaris
Sigues el primer en deixar el teu comentari
Enllaç copiat!