Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 9,00€

Comprar Entrades

Esmorza amb mi

Esmorza amb mi

Set anys després de Sé de un lugar, Iván Morales obre un altre altre cicle i torna a parlar de la nostra quotidianitat, aquest cop des d’una nova mirada. Ara, però, ja no parla tant de com sobreviure a la mort de l’amor i a la ruptura dels vincles, sinó que se centra en allò que ens uneix, que és més complex. Esmorza amb mi posa el focus en com podem tornar a creure i com pot tornar a néixer l’amor; com ens apropem a la maduresa, però no volem deixar de jugar, per més difícil que sembli de vegades.

Sinopsi

La Natàlia i el Salva s’han enrotllat cinc vegades, no més. La seva relació ha estat fins ara poc profunda, pràcticament no saben res l’un de l’altre. La Natàlia té trenta i pocs anys, un fill amb un home de qui ha trigat molt, massa, en desenamorar-se, poques perspectives professionals a part de la feina de cambrera en un dels bars més canalles del Xino, molt estrès i la necessitat d’entendre d’una vegada perquè l’amor la fa patir tant. És per això que, seguint la seva vocació artística mai no del tot reeixida, ha decidit fer un documental sobre el desamor, per veure si, compartint el seu dolor amb el món, aquest deixarà de pesar-li tant.

De vegades l’ambició és només aquesta, senzillament esmorzar junts, més enllà de qualsevol somni grandiloqüent. Què estem disposats a fer i a sacrificar per no deixar d’esmorzar plegats?

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Mònica

  En consonància amb l’anterior opinió. Una bona història sobre 4 persones que s’entrecreuen i que busquen l’amor i troben el que troben. Tot i que l’inici és una mica histriònic, l’obra s’afiança després de l’aparició en escena de la Carlota, una gran sorpresa.
  Genial posada en escena i aprofitament de l’espai escènic.

  25/05/2018

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Una mirada amarga sobre el desamor, la necessitat d’afecte i la incapacitat d’estimar. Quatre personatges que estan en un moment vital de la seva vida i tenen un dilema que els hi cal resoldre per tirar endavant i on el desamor hi és present tota l’estona. Quatre vides que s’entrecreuen. Quatre persones que lluiten per tornar a creure en l’amor. Quatre persones que necessiten creure que l’amor és possible. Una posada en escena espectacular amb un sorprenent tractament de l’espai escènic i unes extraordinàries interpretacions amb actuacions molt bones, cadascú en el seu paper i el to exacte. I que maca està Mima Riera!. Una obra complicada però fascinant. I si vols sab er-ne més entra a https://gaudintdelteatre.wordpress.com/2018/05/25/esmorza-amb-mi/

  25/05/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Ivan morales nos trae una obra sobre el amor. O más bie la el desamor.
  Entro al teatro y veo que ha cambiado de disposición: ante mí veo una grada circular, como en una sala de operaciones y desde mi asiento he sido testigo de la vida de 4 inadaptados emocionales que aspiran a almorzar con la persona con la que comparten cama.
  La obra me ha dejado más bien frío, escenas alargadas, monólogos que parecían no terminar nunca…
  La cosa se salva por los grandes actores. Sobretodo Xavi Sáez que consigue interpretar el único personaje que me ha hecho sonreír y que me ha inspirado un poco de ternura.

  25/05/2018

 • 12345

  Hèctor Fibla Ferrà

  En la línia de l’anterior “Sé de un lugar”, una obra amb més personatges però igual de propera.

  22/05/2018