Tot el que necessites per anar al teatre

Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the Sixth

Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the Sixth

Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the Sixth és l’última proposta de la companyia Laminimal.

Sinopsi

Ens trobem en unes hores decisives pel regnat del jove Phillipe the Sixth. Fins ara Phillipe havia de fer front a l’herència enverinada del pare, casos de corrupció i un suport popular en retrocés; ara cal sumar-li els fets del primer d’octubre: una comarca escocesa s’ha declarat insubmisa a l’autoritat monàrquica i l’intent de sufocar aquest aixecament per mitjà de la força no ha obtingut l’efecte esperat. És aquí quan el think tank de la monarquia es reuneix d’urgència per escriure el discurs més important de la carrera del rei.

El consell de creatius té una experiència molt dilatada al llarg dels segles en escriure discursos per a figures polítiques de primera línia. Ja eren seves les paraules pronunciades pels reis anglesos que van servir d’inspiració per al cicle de tragèdies històriques conegudes com Els reis de Shakespeare. Aquesta vegada, però, l’elaboració del discurs trobarà més entrebancs del que és habitual. Seran capaços de posar-se d’acord per consensuar un discurs que salvi la corona actual? O és que les monarquies no saben avançar sense deixar un reguer de sang al seu pas?

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Jordi Casas Duocastella

  “Els reis de Shakespeare escriuen el discurs de Phillipe the Sixth” és una obra fresca que arrenca molt bé amb un rap barrejant les obres “reials” de Shakespeare amb l’actualitat, analogies que se succeiran al llarg de la resta de l’espectacle.
  Tanmateix, el ritme decau en el tram central de l’obra, excessivament caòtica en alguns moments, amb una certa millora en la part final.
  Tot i no ser un espectacle rodó, és de valorar la valentia d’aquesta companyia amb una obra tan complexa i original.

  28/10/2019
 • Daniel Casanovas

  Tot l’equip treballa molt bé. Espectacle intens i eclèctic. Molta energia a escena.
  Irreverent i trencadora. Per molts espectacles com aquest!!!

  18/09/2019
Articles relacionats
BARTS organitza la primera edició del FESTIE

BARTS organitza la primera edició del FESTIE

11 desembre 2018

BARTS organitza la primera edició del FESTIE, el Festival de Teatre Independent adreçat a les companyies emergents. Del 27 de desembre al 13 de gener, el nou festival acollirà tres […]