Tot el que necessites per anar al teatre

El sistema solar

El sistema solar

El sistema solar és una comèdia delirant de la dramaturga peruana Mariana de Althaus, membre del Colectivo Viaexpresa, dirigida per Carol López.

Sinopsi

Una família desestructurada es troba per Nadal. La filla ve carregada de bones intencions, i això ja és garantia de qualsevol desastre.

Video

Fotos

El sistema solarEl sistema solarEl sistema solarEl sistema solar

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  L’obra ens parla de les relacions humanes i critica la hipocresia entre els membres de la família. Totes les famílies tenen els seus problemes i aixó els dóna identitat i les fa vives. Amb un muntatge a quatre bandes i una escenografia despullada, molt austera, es posa èmfasi en el treball dels actors que m’ha agradat moltíssim el de tots ells. El text és sense dubtes el millor de l’obra. Si bé és una dramatúrgia bastant conservadora i efectista, es troba indiscutiblement ben escrita i molt ben adaptada a la nostra manera de parlar castellà. En resum, una història d’històries on els espectadors viuen permanentment durant vuitanta minuts una sorpresa darrere l’altra en relació a cadascun dels personatges. I quan es diu “tots”, vol dir “tots”, del més gran al més petit.

  13/04/2018

 • 12345

  JOSE GABRIEL DEL VIEJO

  Carol Lopez nos trae una comedia dramática sobre la familia. Sus problemas, sus peleas, sus reconciliaciones y sus locuras. Y digo locuras porque a la familia le pasa de todo. Un poco de locura!
  No me ha parecido para nada una obra redonda (situaciones mil veces vistas, personajes estereotipados) pero siempre es un gustazo ver a Willy Toledo sobre el escenario.
  La iluminación “estelar” me ha encantado. Preciosa!!

  31/03/2018

 • 12345

  Hèctor Fibla Ferrà

  Divertida comèdia d´una família força especial.

  26/03/2018

Articles relacionats