Tot el que necessites per anar al teatre

El gran llibre màgic, una aventura musical

El gran llibre màgic, una aventura musical

El Gran llibre màgic, una aventura musical és un espectacle on veurem personatges increïbles i efectes espectaculars que captivaran tan a petits com a grans.

Sinopsi

Música de preludi. Veiem un personatge que realitza un conjur, tot seguit sonen les alarmes: “Extra, extra, uns fets paranormals afecten al Gran Llibre Màgic”. Apareixen sorollosos uns xarlatans que ens volen vendre un dels seus productes.

Així comença El Gran Llibre Màgic una aventura musical, on El Gran Antonelli i Luiggi il Castratti, hauran  de resoldre un enigma: Qui ha contagiat amb un Virus El Gran Llibre Màgic fent-li esternudar constantment, pertorbant d’aquesta manera tots els finals dels contes que en ell es troben?

Els dos xarlatans descobriran que el nostre “dolent”,  la malvada Virus, és la responsable d’aquesta i alguna altra malifeta, Caputxetes Vermelles que parlen al revés, Dràcules cecs, prínceps blaus amb alteracions d’identitat… una història divertidíssima, musical i amb efectes de màgia que faran les delícies dels més petits.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
El Condal aposta per una primavera amb molt de teatre musical

El Condal aposta per una primavera amb molt de teatre musical

30 abril 2021

El Teatre Condal estrena una sèrie de concerts de cara a la segona meitat de temporada. Es tracta d’una serie de propostes i concerts de petit format, amb poques funcions, que es […]