Tot el que necessites per anar al teatre

El mercader de Venecia

El mercader de Venecia

El mercader de Venecia és un espectacle de Konrad Zschiedrich i Mingo Ràfols, que han construït una versió essencial de l’original de Shakespeare, concentrat en els moviments del capital i el sentit dels diners.  Amb Sílvia Forns, Àlvar Triay, Mercè Managuerra i Damià Plensa. 

Sinopsi

Bassanio demana tres mil ducats, al seu amic Antonio, adinerat Mercader de la ciutat de Venècia. Necessita un préstec per intentar obtenir la mà de Porcia, una hereva molt rica, que podria ajudar a rescindir els seus deutes, si sortís vencedor de les proves que haurà de superar. Antoni, sempre reeixit en els negocis, té tots els seus béns en alta mar i decideix buscar una persona que pugui prestar-li el diners.

La indagació el porta fins Shylock, usurer jueu que s’enriqueix amb els interessos dels diners que presta. Però en aquesta ocasió el jueu no li proposa cobrar interessos sinó un pacte molt diferent: si en el termini de tres mesos Antonio no salda el deute, Shylock tindrà dret a rebre una lliura de la seva carn. El Mercader, convençut que podrà pagar, signa l’aval. Tot acaba en els tribunals.

Espectacle en castellà. 

Video
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • maría j gonzález mondaza

  El grupo de mujeres que hacemos este año también El mercader (en amateur) os da las gracias por vuestro entusiasmo y generosidad. Lo hicisteis genial, nos encantó.(Firmado: Bassanio)

  24/11/2019
 • Excelentes actuaciones y planteamiento teatral. Aunque conozcas la obra, merece muchísimo la pena conocer esta versión, desnuda y esencial, del Mercader de Venecia. Sumamente recomendable.

  11/11/2019
 • excelent interpretació

  04/03/2019
 • Muy recomendable! Grandes actores.

  02/03/2019
 • Me ha encantado. Recomendable 100 %.

  02/03/2019
 • Carlos Vivó Aznar

  En 1600.

  20/02/2019
Articles relacionats
Shakespeare essencial: La Cia. Dau el Sec recupera ‘El Mercader de Venècia’

Shakespeare essencial: La Cia. Dau el Sec recupera ‘El Mercader de Venècia’

7 novembre 2019

Torna a la Sala Versus Glòries El mercader de Venècia, la versió d’aquesta gran obra de William Shakespeare que presenta la nova Companyia Dau al Sec. Es tracta d’una nova […]

Mercè Managuerra rep el Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu

Mercè Managuerra rep el Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu

10 juliol 2019

L’actriu, pedagoga i productora Mercè Managuerra ha guanyat la 45a edició del Premi de Teatre Memorial Margarida Xirgu. El guardó teatral, el més antic que es dóna a l’estat espanyol i que reconeix cada […]