Tot el que necessites per anar al teatre

De quan somiava

De quan somiava

De quan somiava… és una mena de note book teatral que conté les vivències de cinc mesos d’un personatge que no en sabem el nom. Quatre veus es reparteixen tot de pensaments, escrits personals i vivències quotidianes d’una noia catalana de trenta-cinc anys actriu aturada -també emocionalment.Mentre sembla que la vida del seu petit país flueix ella està estancada en molts aspectes i d’alguna manera el seu dia a dia està molt lluny del que somiava quan somiava que de gran seria moltes coses. Entre elles feliç. La seva habitació és el refugi on escriu contes, històries, diàlegs, fantasies i també on canta a ple pulmó les cançons que cantava de petita per divertir-se. Especialment les del festival d’Eurovisión, però ara de gran amb la mateixa imperiosa necessitat per cantar-les n’escolta les lletres i la seva comprensió esdevé d’allò més colpidora. “Lady lady” de Bravo no sona igual avui com fa vint-i-vuit anys, com tampoc “Quien maneja mi barca” de Remedios Amaya, “Él” de Lucía” o “Dónde estás corazón” de Mocedades.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • JOSE GABRIEL DEL VIEJO

    Divertidísima obra teatral en la que 4 actrices interpretan a un mismo personaje: una chica aspirante a actriz en paro que no tiene suerte en el amor, tampoco en el trabajo, y que para no hundirse en una depresión pasa el rato cantando canciones Eurovisivas y escribiendo cuentos surealistas!!
    La labor de las actrices es sobervia. Se arriesgan al máximo dejándose llevar por el texto y haciendo disfrutar al espectador con las locuras que representan!
    A mi me ha encantado y me ha hecho pasar un buen rato. Para recomendar!!

    10/10/2013