De dol

La Sala Atrium pesenta De dol de Queralt Riera amb Carles GoñiMuguet Franc.

La proposta de direcció és que s’alternin actor i actriu, fent la funció un dia sí un dia no cada un. Els espectadors podran triar veure el monòleg de Hamlet o d’Ofelia o tots dos.
Aquesta proposta pretén mostrar que la paritat i la simetria són possibles i enriquidores alhora, ja que el procés de creació es farà conjuntament i alhora amb l’actor i l’actriu.

Sinopsi

El dia de l’aniversari de Hamlet/Ofèlia d’aquest any hi haurà dues absències importants, el pare i la mare. El monòleg interior que passa com una anovulació per damunt del públic, ens portarà a recórrer la vida d’una persona que podria ser qualsevol de nosaltres. Afloraran les ferides que només recordem quan se’ns en fa una de nova. L’amor, la família, i entremig la vida que ens pensem que vivim, però sovint és ella que ens viu a nosaltres.
Un/a heroi/heroïna del S.XXI que no sap que ho és. Un/a valent/a que s’arrisca a mirar la veritat.

ÒFELIA, Muguet Franc: dies 14, 16, 18, 22, 24, 28 i 30

HAMLET, Carles Goñi: dies 15, 17, 21, 23, 25, 29 i 31

ATENCIÓ: Diumenge 1 de novembre es podran veure els dos monòlegs seguits en els següents horaris especials: 17.30h Ofèlia i 20.00h Hamlet

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
Sigues el primer en deixar la teva valoració
Articles relacionats
Queralt Riera porta el dol d’Hamlet i Ofèlia a l’escenari de la Sala Àtrium

Queralt Riera porta el dol d’Hamlet i Ofèlia a l’escenari de la Sala Àtrium

7 octubre 2020

L’autora i directora Queralt Riera torna a abraçar l’obra de Shakespeare, una nova creació que estrenarà el 14 d’octubre a la Sala Àtrium: De dol (un Hamlet avui). Si la […]