Tot el que necessites per anar al teatre

Fins als... Nadals

Fins als... Nadals

Daniel Anglès proposa Fins als… Nadals, un espectacle que convida a celebrar el Nadal i les seves cançons amb sentit de l’humor i sentit de l’amor.

Espectacle musical amb aires de cabaret que proposa una doble mirada entranyable i gamberra a les festes, fent versions de nadales i cançons amb ironia i tendresa. Vine a pair i compartir les festes amb nosaltres!

Sinopsi

Celebracions, menjar, família, sopars d’empresa, anuncis, menjar, joguines, descans, botigues, torrons, regals, menjar, paradetes, aglomeracions i, per si t’has quedat amb gana, més menjar. El Nadal ens encanta. I ja n’estem farts.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • M.Angels Ruano cortés

    Musical en toc d’humor que parla dels tòpics del Nadal. Durant els 75 minuts aproximadament d’espectacle pots reconèixer diferents situacions quotidianes i molt properes que es viuen al llarg de les festes de Nadal, i alguna sorpresa més. Riures assegurats. A més, destacar la interpretació dels actors, que són capaços de passar per diferents situacions emocionals al llarg de la funció, i les grans veus que tenen cada un d’ells per separat, i el bé que sonen quan es fusionen en forma de coral. Encara ressona al meu cap la cançó “Regala petons”. Molt recomanable.

    17/12/2019
Articles relacionats
4 espectacles imprescindibles del Teatre Condal per la temporada 2019-20

4 espectacles imprescindibles del Teatre Condal per la temporada 2019-20

5 setembre 2019

El Teatre Goya ha estat l’escenari de presentació de la 33a temporada teatral del Grup Focus, en un acte dirigit per Daniel Anglès i conduït per Ana Boadas. Un total de 43 espectacles protagonitzats per més de […]