Cuaderno de campo

Xavier Bobés, Shaday Larios i Jomi Oligor presenten Cuaderno de campo, una conferència poètica sobre diversos objectes trobats a la muntanya de Montjuïc que els conduïran cap a un conjunt de relats secrets.

Sinopsi

La muntanya de Montjuïc es va revelar als detectius d’objectes com un document ple de relats perduts. En aquestes aparicions, la muntanya també els va conduir a un lloc on van instal·lar l’oficina. Cap a aquest lloc seran també conduïts els espectadors perquè totes aquestes veus, aplegades, deixin de ser un secret de sumari.

Els investigadors obriran i compartiran amb el públic el seu quadern de camp mitjançant una conferència poètica. És un gran objecte fet d’objectes que expliquen històries, un quadern desbordat en temps geològic, memòries de plantes i afectes de comunitats, tot trobat en les escriptures materials més amagades del cim. Aquesta peça és el resultat de cinc setmanes de recerca.

 

ELS AUTORS

Han concebut l’espectacle Shaday Larios, una artista mexicana especialitzada a investigar la força dels objectes documentals; Jomi Oligor, un artista de Tudela integrant de la companyia Hns. Oligor, i el català Xavier Bobés, creador de teatre d’objectes. Ells s’encarreguen de gestionar aquesta agència que estudia la cultura material, i que, en el marc del festival Temporada Alta de 2016, ja va estar instal·lada durant tres mesos en l’última fusteria que quedava al nucli antic de Girona. A partir dels objectes conservats en aquell espai, van crear un espectacle ple de memòria i complicitat amb la comunitat local, que van titular Primer álbum.

Durada:
Idioma:
Català
Castellà
Opinions de l'espectacle 3
 • Miquel Gascon Baz
  Miquel Gascon Baz
  Teatre Barcelona
 • José Antonio Alba
  José Antonio Alba
  Teatre Barcelona
 • Neus Mònico Fernández
  Neus Mònico Fernández
  Teatre Barcelona
Enllaç copiat!