Tot el que necessites per anar al teatre

La Cubana: Campanades de boda

La Cubana: Campanades de boda

En tots els espectacles de La Cubana sempre es pretén demostrar que darrere de qualsevol esdeveniment quotidià sempre hi ha teatre.

En aquest cas, hem escollit com tema les bodes, que són un exemple molt evident d’aquest teatre quotidià. Han passat els anys, han canviat els costums, ens hem modernitzat, i encara que ja no és necessari casar-se religiosament, quan ho fem pel civil, hem continuat utilitzant la mateixa “pompa” de sempre: un guió i una posada en escena que tothom coneix a la perfecció, i on tothom sap el paper que li toca interpretar. No importa la raça, les creences religioses, els diners, l’afiliació política o el sexe dels promesos: tots acabem interpretant amb gran rigor escènic el nostre personatge.

En aquest cas, Campanades de boda és una “paròdia de la gran paròdia” que tots fem al casar-nos. Un gran espectacle teatral que muntem i en el qual acabem essent els protagonistes. A partir de situacions que coneixem, basades en convencions socials –que per casar-se fa falta seguir una sèrie de passos absurds- l’espectador anirà descobrint les divertides contradiccions d’una família de Barcelona de classe mitjana-alta que és a punt de casar a la seva filla.

Per l’escenari, i a l’estil de la Cubana, aniran desfilant personatges característics d’aquestes celebracions, que el públic coneix sobradament, generant situacions còmiques típiques d’una “comèdia-vodevil-costumista” sobre casaments.

Video
Fotos
Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
  • Rubén Carrasco Picazo

    He vist “Campanades” dues vegades, amb dos anys de diferència entre un cop i l’altre, i, tot i conèixer les sorpreses escèniques i els girs de guió, l’he gaudit i m’ho he passat tan bé com el primer cop. La Cubana segueix fidel al seu estil i ofereix un espectacle digne de veure abans de que tanqui el teló de manera definitiva!

    07/07/2014
Articles relacionats

La Cubana: Dues hores i mitja de diversió assegurades

19 juny 2014

La Cubana torna a Barcelona amb les piles ben carregades i garanteixen dues hores i mitja de diversió a tot aquell que es deixi caure pel Tívoli fins el 3 […]