Tot el que necessites per anar al teatre

Bangkok

Bangkok

A força d’humor negre, un sarcasme corrosiu i molta ironia, el dramaturg Antonio Morcillo critica sense concessions un estil de gestió que ha conduït al malbaratament de recursos i a situacions surrealistes com les que recrea aquesta ficció escènica. Obra guanyadora del XXII Premi SGAE de Teatre 2013.

SINOPSI

Un vigilant jurat, l’única persona que treballa en un aeroport ja construït però abandonat, es troba amb un visitant que no s’esperava: un viatger que, bitllet i maletes en mà, pretén volar a Bangkok, tot i que des d’aquesta terminal aèria ja fa molt que no hi ha cap enlairament, si és que n’hi ha hagut mai…

Valoració col·laboradors

Valoració espectadors
 • Una obra d’Art de pe a pa. Ells estan espectaculars, i el text és d’una potència i d’un contingut polític brutals. Però mantenint un dinamisme molt ben trobat, i uns tocs d’humor necessaris que ens faran gaudir de la seriositat de l’obra encara més.

  No la puc recomanar amb més ganes.

  12/07/2015
 • Senyores i senyors vagin a veure Bangkok! Vagin a veure-la sense pensar-ho més.
  Una obra divertida, dinàmica, que planteja temes de rigorosa actualitat i els tracta intensament i sense adoctrinar. I dos actors que parlant en plata són la bomba.
  Veure un duel d’aquestes característiques i amb un obra amb contingut no és habitual. Fugint de peces pseudo enginyoses, Bangkok va a fons i et fa rumiar a l’hora que et diverteix.
  Carlos Álvarez NOvoa està meravellós i potser ja van sent hora que algú escrigui, si encara no s’ha fet, que Dafnis Balduz és un GRANDE, però grande de veritat.

  No us la perdeu!

  04/07/2015
 • Avui he inaugurat el Grec d’aquest any amb aquesta obra que m’ha semblat molt interessant. El text amb grans dosis d’ironia gira entorn d’un tema que a ningú se’ns fa desconegut però que al final dóna una bolcada amb un desenllaç que no m’esperava.Fantàstica la interpretació de Carlos Alvarez-Nóvoa i Dafnis Balduz. Molt bé l’escenografia de Paco Azorín així com la il·luminació. Recomano veure-la.

  29/06/2015
 • Hebert Parodi

  “Bangkok” a La Villarroel. Un interesantísimo punto de partida (un viajero se presenta en uno de esos absurdos aeropuertos vacíos con un billete a Bangkok) que se pierde en obra de panfleto o de concienciación, según cómo se mire. Y ni siquiera así es redonda. Según el autor es una “crítica feroz a la política económica de este país y a las consecuencias de un sistema que ha creado situaciones grotescas”. Pues ni feroz ni incisiva (a estas alturas Bildeberg suena viejuno) y no explota esas situaciones grotescas que sufrimos y qué tanto podrían dar de sí. Un placer, eso sí, ver actuar a Carlos Álvarez-Nóvoa, que a muchos nos emocionó en “Solas”, por ejemplo.

  28/06/2015
Articles relacionats
‘Bangkok’, el thriller polític que no es pot perdre Ada Colau

‘Bangkok’, el thriller polític que no es pot perdre Ada Colau

2 juliol 2015

Bangkok és un thriller polític que tracta d’entendre aspectes de la situació que estem vivint, bebent de la sàtira política, la comèdia i el drama, i que acull La Villarroel en el […]