Tot el que necessites per anar al teatre

A partir de 20,00€

Comprar Entrades

Así bailan las putas

Así bailan las putas és una proposta de la periodista cultural Júlia Bertran, juntament amb la companyia Sixto Paz, que qüestiona l’amor romàntic a partir de l’estudi i pràctica del ball Twerking. A l’Escenari Joan Brossa dins la programació del GREC 2019 Festival. 

Sinopsi

El 2017 la Júlia Bertran va publicar M’estimes i em times, un llibre on, a través de dibuixos i entrevistes, es qüestionava moltes idees que fins aleshores havien marcat la seva vida: estimem com volem o com ens han dit que ho hem de fer? Aquest llibre naixia d’un moment de canvi, de dubte.

Así bailan las putas parteix de l’acceptació de la nostra vulnerabilitat, contradiccions i incerteses i de l’apoderament que aquest reconeixement propicia. I com millor que movent l’esquelet? Acompanyats de la Júlia Bertran i la seva professora de ball, l’Ana Chinchilla, Así bailan las putas és una classe singular de twerking; una presa de consciència de la mirada patriarcal amb què entenem el món, i una crida a transformar-la.

Un espai, doncs, on sentir-se segur expressant els nostres dubtes, aprofundint en l’arrel de molts dels nostres comportaments per, finalment, alliberar-nos humilment amb un senzill i segurament matusser moviment de cul.

Una festa!

Properes actuacions Veure totes les funcions (Calendari)


Valoració espectadors

Sigues el primer en deixar la teva valoració