Tot el que necessites per anar al teatre

Aquests cinc anys

Aquests cinc anys

Aquests cinc anys, és un musical que ha guanyat 1 premi Tony i que, ara, arriba amb Marc Flynn i Anna Herebia com a protagonistes.

Sinopsi

Jamie Wallenstein és un novel·lista amb un futur prometedor. Cathy Hiatt és una aspirant a actriu. El musical, de Jason Robert Brown ens narra la història de la seva relació de cinc anys; com es coneixen, s’enamoren, conviuen, es casen, es distancien i finalment, es separen.

L’obra guanyadora d’un Tony, té una particularitat narrativa que la fa especial i sorprenent: els dos personatges ens expliquen els fets de la seva relació a través de cançons solistes i monòlegs, amb l’afegit que Jaime fa el viatge en ordre cronològic, mentre Cathy el fa a la inversa (comença derrotada i en dol, i acaba emocionada després de la primera cita, sense saber tot el patiment que l’espera) i només es retroben en escena quan coincideixen en la línia temporal: el dia del seu prometatge.

Fotos

Aquests cinc anysAquests cinc anys

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

 • 12345

  Victòria Oliveros Layola

  Un dels millors musicals moderns de petit format on la música es caracteritza per la barreja d’estils musicals – pop, jazz, latin, rock, klezmer, folk…- i per la intimitat musical. Un violí, un piano i dues veus com a protagonistes. Un handicap de l’obra ha estat el no controlar la sonorització, l’ajustament entre el volum de la música i les veus dels actors que en alguns moments. Per contra, lo millor ha estat un excel·lent Gustavo Llull al piano que s’ha carregat la peça a l’esquena sense defallir, aguantant sense despentinar-se hora i vint d’espectacle i sense baixar ni un moment la qualitat de la seva interpretació.

  18/05/2018

 • 12345

  Hèctor Fibla Ferrà

  Bell musical de petit format amb molta intensitat dramàtica i bones veus.

  07/05/2018