Tot el que necessites per anar al teatre

Andrea Chénier: Umberto Giordano

Andrea Chénier: Umberto Giordano

Kaufmann, Álvarez i Radvanovsky lluitaran per la llibertat i l’amor durant la revolució francesa

Andrea Chénier és una història d’amor apassionada ambientada en els convulsos dies del Terror, en plena Revolució Francesa. L’òpera s’emmarca en ple verisme, amb el seu compromís per la plasmació de la realitat i amb un gran efectisme vocal i orquestral.

Jonas Kaufmann torna al Liceu, on es presenta per primera vegada a Barcelona amb una òpera escenificada. El gran tenor alemany, un dels més desitjats pels teatres internacionals, formarà part d’un dels repartiments programats. Dos càstings amb tres tenors: el paper titular serà assumit també per Antonello Palombi i Jorge de León, al costat de Sondra Radvanovsky i del baríton Carlos Álvarez, un dels Gérard de referència actuals.

La posada en escena de David McVicar subratlla la força de la partitura, en el marc de l’esplèndida escenografia de Robert Jones i amb figurins de Jenny Tiramani.

Video

Fotos

Andrea Chénier: Umberto GiordanoAndrea Chénier: Umberto GiordanoAndrea Chénier: Umberto GiordanoAndrea Chénier: Umberto Giordano

Valoració col·laboradors


Valoració espectadors

  • 12345

    Victòria Oliveros Layola

    Una de les nits més memorables del Liceu amb una òpera brillant, una atractiva producció escènica amb grans decorats molt atractius a la vista , una destacada direcció musical i unes prestacions vocals de les que aixequen entusiasme en el públic. i amb el trio protagonista que el formen ni més ni menys que el gran divo alemany del moment Jonas Kaufmann, la poderosa soprano Sondra Radvanovsky, que va ser la gran triomfadora de la nit, i el baríton Carlos Álvarez, si bé per culpa d’una faringolaringitis el seu paper de Carlo Gérard va estar interpretat per el també baríton Michael Chioldi, que ha brillat de manera especial a l’ària Nemico della pàtria, en la qual ha donat una lliçó de cant expressiu. Si bé l’arribada del tenor bavarès va portar que les entrades fossin les més cares de la història del Liceu, Kaufmann va veure com la soprano Radvanovsky li “va menjar” la funció.

    16/03/2018

Articles relacionats